title_5ba84245111aa1498865211537753669
Boeken Lilian
title_5ba842451121319027120031537753669
Healing Paul
title_5ba842451127810099677021537753669
Stichting Jij bent een wonder

Light Up weekend, 22 en 23 september in Vlissingen en een extra healing op de 26 ste

kleuren hart Light Up Weekend, zaterdagmiddag 22 en zondagochtend 23 september. Met een extra healing op woensdagavond 26 september, in het Lighthouse in Vlissingen.  

 

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven.

 Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

Tijdens een healing is het mogelijk dat je fysieke sensaties ervaart. Je derde oog begint te tintelen. Je kunt het gevoel krijgen dat er een lichte druk ontstaat rondom de slaap, de kruin, of een licht prikken in je hersens. Je kunt merken dat een of meerdere Wezens naar je toekomen die jou van nieuwe informatie voorzien. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit of dat je naar een bepaalde kant wordt getrokken. Een healing kan je ook in proces zetten zodat oude pijn en emoties in het licht komen te staan.

Elke healing is anders. Wat je ook meemaakt, het is volkomen veilig en liefdevol.

Groepshealing
De healing vindt plaats in groepsverband. Meer informatie is te vinden in het half autobiografische boek ‘Liefde kijkt naar Liefde’, en: ‘Een met de Bron en niets anders!’, van Lilian Ferru. Sinds juli is het nieuwe boek 'Leven met het Licht aan', verschenen. Meer informatie is te vinden bij de knop 'boeken' op deze website.   

Zaterdag 22 september Healing Paul en Lilian. Zaal open 13:00 uur. Aanvang 13:30 uur tot ongeveer 16:00 uur (kan uitlopen). Vergoeding 25 euro. (Het vorige programma is komen te vervallen).  Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee. .

Zondag 23 september (vol): Healing van Paul & Lilian. Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur. Vergoeding 25 euro. Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee. .

Het Light Up Weekend staat in het teken van het licht in jezelf. Je wordt aan een lichtifuus gelegd, je maakt contact met je Ware Wezen, er wordt op een diep niveau opgeruimd. Of zoals Paul het zegt: ‘Een met de Bron en niets anders.’ Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen of het delen van ervaringen.

Inclusief drankjes en wat lekkers, en natuurlijk ook in verbondenheid samenzijn.
Reserveren, Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

Woensdag 26 september: Extra Healing, Paul & Lilian. Zaal open vanaf 19:00 uur. Aanvang om 19:30 tot ongeveer 21:30 uur. Vergoeding 25 euro. Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee.
Reserveren, Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

 
Locatie: Lighthouse, Emmastraat 60, 4381 BG Vlissingen.
http://www.dehelendereisindepraktijk.nl/

Reserveer tijdig, het aantal plaatsen is beperkt. Draag bij voorkeur lichte of witte kleren. .

 

 Route beschrijving naar Vlissingen

 A58 richting Vlissingen, bij het einde van de snelweg kom je bij stoplichten, hier ga je linksaf richting boot Breskens, boot Engeland, bij de eerste stoplichten naar rechts richting Centraal Station. Nu passeer je de spoorwegovergang, met de bocht mee naar links, tot jeop een T-splitsing komt. Hier ga je rechtsaf (dus niet richting Station) en direct over de grote rode brug bij stoplichten naar links richting HET ARSENAAL, hier ga je rechtdoor, dan in de bocht een onopvallende weg naar links nemen! Deze gaat richting de zeedijk, en kom je vanzelf over de volgende brug, rechtdoor tot T-splitsing, hier ga je rechtsaf. Gelijk in de eerste bocht sla je links af naar Simon Stevinstraat, deze loopt over in de Emmastraat. Praktijk de Helende Reis bevindt zich aan de linkerkant.


Parkeeradvies:

Parkeren in Emmastraat is voor vergunninghouders, en betaald parkeren verder overal in de buurt. 
Mogelijkheid tot gratis parkeren: nadat je de 2e brug over bent , is er aan de rechterzijde een grote parkeerplaats op de KONINGSWEG waar je de eerste drie uur gratis kunt staan.  Als je deze tweede brug op de Koningsweg gepasseerd bent kun je ook aan het einde van deze weg naar links. Dit heet de Commandoweg. Daar zie je de zeedijk een je rechterhand. Links van deze straat is het onbeperkt vrij parkeren. Als je dan terugloopt richting Arsenaal, links aanhouden , kom je in de Emmastraat. In de avonduren behalve vrijdag is het wel gratis parkeren in de Emmastraat. Op zondag is het de gehele dag gratis parkeren voor de deur.

Lopend? 
Vanaf station is het rechtdoor vanuit de hoofduitgang richting de sluizen, deze kun je als voetganger oversteken, houd dan links aan richting zeedijk , je loopt dan direct langs het water tot net voorbij de molen, voorbij de molen de eerste afgang naar beneden, rechtdoor straat uitlopen, einde rechts de hoek om, in de bocht aan de rechterkant bevindt zich Emmastraat 60, het oude monumentale pand met stalen balkon aan de voorzijde.

 


Interview met Paul: 'Rustig aan'

 


Impressie Healing in Vlissingen 

Aanmelden Nieuwsbrief