agenda

Soulhealing met Paul en Marieke, 23 en 24 juni in Vlissingen, Lighthouse

 universe30Een krachtig weekend met Paul, Marieke, en Lilian, met healings die tot diep in je wezen doorwerken, waardoor jij je weer gaat herinneren dat jij liefde bent. 

 

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven.

 Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

Tijdens een healing is het mogelijk dat je fysieke sensaties ervaart. Je derde oog begint te tintelen. Je kunt het gevoel krijgen dat er een lichte druk ontstaat rondom de slaap, de kruin, of een licht prikken in je hersens. Je kunt merken dat een of meerdere Wezens naar je toekomen die jou van nieuwe informatie voorzien. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit of dat je naar een bepaalde kant wordt getrokken. Een healing kan je ook in proces zetten zodat oude pijn en emoties in het licht komen te staan.

Elke healing is anders. Wat je ook meemaakt, het is volkomen veilig en liefdevol.

Groepshealing
De healing vindt plaats in groepsverband. Meer informatie is te vinden in het half autobiografische boek ‘Liefde kijkt naar Liefde’, en: ‘Een met de Bron en niets anders!’, van Lilian Ferru.
Lees ook de nieuwe roman 'Aanraking'.
 

Zaterdag 23 juni is er een middag, een Soulhealing met Marieke Meulenberg en Paul. Reserveren bij Marieke manamarieke@gmail.com)
Meer informatie: www.dehelendereisinpraktijk.nl


Zondag 24 juni is er uitsluitend een Healing van Paul. Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur. Vergoeding 25 euro. Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee.
Reserveren, Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

 
Locatie: Lighthouse, Emmastraat 60, 4381 BG Vlissingen.
http://www.dehelendereisindepraktijk.nl/

Het weekend van 21 en 22 april is vol. Reserveer tijdig, het aantal plaatsen is beperkt.

 Nieuwsbrief Marieke:

Het is mogelijk dat je tevoren al voelt dat er iets gaande is in jezelf. Je hebt door je aan te melden voor deze bijeenkomst geluisterd naar de roep van je ziel. Je bent klaar voor een volgende stap op jouw reis en de Entities of Light, evenals de Galactische Lichtvrienden van Healing Paul, weten precies waarvoor jij komt.

Deze Soulhealing werkt door op diepere lagen van je Zijn en dat kun je nu al ervaren door je anders te voelen, Bijvoorbeeld door fysieke ongemakken, je emotioneler te voelen, of zelfs algehele malaise.
Maak je géén zorgen, er word op je gewerkt.Dit alles door de kracht van pure liefde, de grootste kracht die er is!

Alles waar de tijd voor jou rijp voor is, wil aan de oppervlakte komen. Soms datgene wat al zolang diep weggestopt is in jezelf. Misschien heb je er niet eens weet meer van. Je mag vrij zijn, je authentieke zelf zijn, thuiskomen in jezelf!

Probeer in deze tijd tot de Soulhealing gewoon alles te blijven verwelkomen in jezelf. Kijk er met liefde naar en weet dat het voor vrijheid komt.Vergeet niet een flesje water mee te nemen en bij voorkeur lichte kleding te dragen.

Tijdens deze dag worden er ook kristalbedden ingezet. Hier kun je niet tevoren voor reserveren, maar als het de bedoeling is wordt het zo geleid dat jij hieronder komt te liggen. Je kunt hiervoor ook op een ander moment een afspraak voor maken, een kristalbed sessie eventueel gecombineerd met Mana.

Tijdens deze Soulhealing zal niet alles uitgelegd worden wat er met je gebeurt. Dit is voor ieder verschillend, afhankelijk wat er healing mag ontvangen in jou. Overgave en vertrouwen. Je kunt deze healing intens of subtiel ervaren. Weet dat het zeer diep doorwerkt op alle lagen van je Zijn. In de gang kun je contant en graag gepast betalen, je jas ophangen en eventueel je schoenen uitdoen als je dit wilt. Dan graag in stilte in de groeps ruimte plaatsnemen tot de bijeenkomst echt gaat beginnen. 

We kijken er naar uit je (weer) te ontmoeten!

Tot snel,

Lieve hartegroet,

Marieke, Paul en Lilian

Route beschrijving naar Vlissingen

 A58 richting Vlissingen, bij het einde van de snelweg kom je bij stoplichten, hier ga je linksaf richting boot Breskens, boot Engeland, bij de eerste stoplichten naar rechts richting Centraal Station. Nu passeer je de spoorwegovergang, met de bocht mee naar links, tot jeop een T-splitsing komt. Hier ga je rechtsaf (dus niet richting Station) en direct over de grote rode brug bij stoplichten naar links richting HET ARSENAAL, hier ga je rechtdoor, dan in de bocht een onopvallende weg naar links nemen! Deze gaat richting de zeedijk, en kom je vanzelf over de volgende brug, rechtdoor tot T-splitsing, hier ga je rechtsaf. Gelijk in de eerste bocht sla je links af naar Simon Stevinstraat, deze loopt over in de Emmastraat. Praktijk de Helende Reis bevindt zich aan de linkerkant.


Parkeeradvies:

Parkeren in Emmastraat is voor vergunninghouders, en betaald parkeren verder overal in de buurt. 
Mogelijkheid tot gratis parkeren: nadat je de 2e brug over bent , is er aan de rechterzijde een grote parkeerplaats op de KONINGSWEG waar je de eerste drie uur gratis kunt staan.  Als je deze tweede brug op de Koningsweg gepasseerd bent kun je ook aan het einde van deze weg naar links. Dit heet de Commandoweg. Daar zie je de zeedijk een je rechterhand. Links van deze straat is het onbeperkt vrij parkeren. Als je dan terugloopt richting Arsenaal, links aanhouden , kom je in de Emmastraat. In de avonduren behalve vrijdag is het wel gratis parkeren in de Emmastraat. Op zondag is het de gehele dag gratis parkeren voor de deur.

Lopend? 
Vanaf station is het rechtdoor vanuit de hoofduitgang richting de sluizen, deze kun je als voetganger oversteken, houd dan links aan richting zeedijk , je loopt dan direct langs het water tot net voorbij de molen, voorbij de molen de eerste afgang naar beneden, rechtdoor straat uitlopen, einde rechts de hoek om, in de bocht aan de rechterkant bevindt zich Emmastraat 60, het oude monumentale pand met stalen balkon aan de voorzijde.

 


Interview met Paul: 'Rustig aan'

 


 

Interview met Lilian Ferru en Marieke Meulenberg