agenda

Healing Paul, Den Bosch, 27 & 28 oktober

wereldenOp zaterdag 27 en zondag 28 oktober zijn we weer in  Den Bosch.

 

 

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven.

Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van dat wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

Tijdens een healing is het mogelijk dat je fysieke sensaties ervaart. Je derde oog begint te tintelen. Je kunt het gevoel krijgen dat er een lichte druk ontstaat rondom de slaap, de kruin, of een licht prikken in je hersens. Je kunt merken dat een of meerdere Wezens naar je toekomen die jou van nieuwe informatie voorzien. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit of dat je naar een bepaalde kant wordt getrokken. Een healing kan je ook in proces zetten zodat oude pijn en emoties in het licht komen te staan.

Elke healing is anders. Wat je ook meemaakt, het is volkomen veilig en liefdevol.

Groepshealing
De healing vindt plaats in groepsverband. Meer informatie is te vinden in het half autobiografische boek ‘Liefde kijkt naar Liefde’, en: ‘Een met de Bron en niets anders!’, van Lilian Ferru. Sinds juli is het nieuwe boek 'Leven met het Licht aan', verschenen. 
 

Zaterdag 27 oktober. Healing Paul met een bijdrage van Lilian Ferru en een meditatie van Wilhelmien Kluijtmans. Zaal open 13:00. Aanvang 13:30 uur, tot ongeveer 16:00 uur, (kan uitlopen). Vergoeding 30 euro.

Zondag 28 oktober: Healing Paul met een bijdrage van Lilian Ferru. Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur. Vergoeding 25 euro.

Na afloop is er gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee.
Reserveren, Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

 
Locatie: Fr Fransenstraat 13, 5231 MG, Den Bosch

www.lichtendinzicht.nl