agenda

Super Intensive Retreat naar Sardinie, september 2019

sardinieVan 7 tot en met 14 september 2019 zal ik, Marieke Meulenberg, samen met Stephan Winters een groepsreis begeleiden naar dit energetische  italiaanse eiland in de Middelandse Zee. Paul en Lilian zijn deze week onze gast.

(De reis is inmiddels volgeboekt).

 

Onze speciale gasten op deze reis zijn Paul en Lilian Ferru, zij zullen de hele week hierbij aanwezig zijn, wat een feest dit met hen te mogen gaan beleven.  En jij bent uitgenodigd hier bij aanwezig te zijn!

Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te assisteren en samen te genieten. Twee stralende engeltjes op aarde.

Wij willen je uitnodigen met ons samen te Zijn  op het prachtige eiland Sardinie

Sardinië is niet alleen een Blauwe Zone en een paradijs, maar ook een plek met bijzondere energie. Hier is de frequentie van de aarde officieel gemeten, een stuk hoger is dan gemiddeld in de wereld en dit heeft een positieve invloed op onze gezondheid en onze energie. Sardinië wordt ook wel een ‘enchanted place’ genoemd, een magische plek om zowel lichaam als geest op te laden.  Sardinie is een échte power plek.

We zullen hier samenzijn, in de energie van eenheid, Ik ben jij, en Jij bent ik! In  samenwerking met elkaar kunnen we ten diepst  verbinden met onze essentie en creëren wij een veld van zoveel kracht en liefde, dat diepe healingen kunnen plaatsvinden. In dit veld zullen de Entities, die altijd sterk aanwezig zijn , ons helpen waar ze kunnen , diepe healingen en spirituele operaties uitvoeren . Alle kracht zit in ons zelf, en juist daar helpen ze ons bij om met jouw innerlijke kracht weer helemaal te connecten.  Dat IS  je natuurlijke staat van ZIJN.

In  deze Zijns-energie, is alles mogelijk. Zo kun jij je leven creëren hoe jij het wilt. Jij bent een deel God en alles zit in jou. Daar heb je niets of niemand voor nodig.  De sky is the limit. Dan LEEF je ten VOLLE! 

Samen met Stephan Winters bundelen wij onze krachten vanuit ons pure Zijn. Veel  en innig samengewerkt voor het grote geheel waardoor dit op een hele natuurlijke manier vanzelf stroomt.

Ieder zal tijdens deze reis MANA ontvangen. Mana als life force and source- energy die bedoelt is krachtig door je heen te stromen. Je word herenigd met je oorsprongs energie…..Één met de Bron!
  www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana

Naast de Mana zul je nog  veel meer ontvangen . Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam, waar Stephan zeker ook het nodige energie- en lichaamswerk in zal zetten. www.seva-healing.nl

Samen zullen we ook groepssessies begeleiden.

‘Het mooiste wat je kunt zijn is JezelfTo BE who you really are!

 Het leven ten volle leven  en stralen als je mooie Zelf.  Dat  is zo natuurlijk en gewoon  en tegelijk zo groots, jouw authentieke zelf kunnen zijn.

Er is geen vast programma tijdens deze Retreat , in totale openheid en overgave gaat alles altijd precies zoals het mag gaan,wij werken in samenwerking met jou,  vanuit hart en ziel wat zorgt voor één groot prachtig georkestreerd geheel.

En niet te  vergeten :  We gaan hier heerlijk genieten! Want in de ontspanning van het Zijn gebeurt in de flow wat mag gebeuren op een zachte wijze als vanzelf.  Er zal dus voldoende ruimte zijn te ontspannen en te relaxen, tijd met jezelf,  wat heel
belangrijk, is om alles te laten integreren.

 Uitstapjes om meer van het mooie Sardinie te zien behoor ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast is er Paul, die ons meerdere krachtige HEALING sessies zal geven in samenwerking met zijn Galactische Vrienden, samen met zijn lieve vrouw Lilian die dit met al haar liefde assisteert.

Hier een impressie van een Healing van Paul….

www.jijbenteenwonder.nl

Lilian over Sardinie….

‘Sardinië is niet alleen een blue zone waar de mensen bovengemiddeld oud worden, een paradijs, een krachtplek met een bijzondere hoge energie, maar ook mijn vaderland. Het is een mysterieus eiland waar de bewoners in het verre verleden afstammen van zeerovers en ballingen. Niemand weet precies van de geschiedenis van Sardinië, maar er worden steeds meer skeletten van Giants, de reuzen, gevonden. Dan zijn er nog de Nuraghi, die met dezelfde mystiek zijn omgeven als de Stonehenge. Nuraghizijn magische torens ergens gebouwd rond 3000 voor christus. De frequentie van deze enorme stenen schijnt een helende werking te hebben. De Sardijnen zelf zijn open, gastvrij, leven lang, ver voorbij de honderd jaar.

Juist tijdens een vakantie in Sardinië was ik getuige van de eerste healing van Paul, bij een vriendin met buikklachten. Het was november, nog steeds een zwoele avond, toen Paul zich onder de sterren op haar afstemde. Ik wist niet wat ik zag. Hij veranderde compleet. De volgende dag was de opgezwollen buik ontspannen en al de helft minder. Op dit eiland veranderde alles. Mijn hele leven, eigenlijk. Toen drong de volle betekenis nog niet tot mij door, maar het was wel de eerste keer dat ik de aanwezigheid van mijn voorvaderen voelde. Alsof ze bij mij waren om mij de ogen te openen voor wie Paul is.

Diep in mijn hart verlang ik altijd naar Sardinië. Dat we terug keren om healings te geven is voor mij alsof alles bij elkaar komt. Ondertussen zijn de healings zoveel krachtiger, intenser. En dan doen we dit alles ook nog met een groep, met Marieke Meulenberg, Stephan Winters, en hun lieve team. Daar moeten wel wonderen uit voort komen. Liefde is de bakermat van alle wonderen. Laten we genezen in de wetenschap dat we al genezen zijn, op  dit bijzonder mooi eiland. ‘

Con Amore,

Lilian

 

Iedereen is welkom voor deze  Retreat, ongeacht wat voor pad je al hebt afgelegd.
Omdat we een periode van 1 week  samen zullen doorbrengen zal dit een diep transformerende reis zijn.

We zullen samen verblijven in een prachtig, authentiek iltaliaans landhuis , Gelegen in Iglesias, op 40 km van  Cagliari, Het Nuvoli landgoed is gelegen in de betoverende omgeving van de Cagliari kust, aan de voet van Marganai, gehuld een de zachte omhelzing van de moerbeibomen.  Op het landgoed Nuvoli ervaar je een oase van rust en natuur, gelegen op een landgoed van 7000 m2, met een groot prive zwembad en een pittoreske binnenplein wat  heel knus omsloten wordt door het hoofdgebouw en de bijgebouwen en waar je kunt genieten van een zalige zwoele Italiaanse zomeravond.

Prijs voor deze Retreat IS  975  euro pp. Inclusief alle overnachtingen, maaltijden en drankjes die binnen het Landhuis aangeboden worden de gehele week,  transport over het eiland, en ALLE sessies, van mij, Stephan en Paul en Lilian.

Exclusief is de vlucht, deze kost op dit moment  300 euro ( dit is inclusief alle extra toeslagen ) met Ryan Air  Brussel - Cagliari retour , dit is een rechtstreeks e vlucht. Als je mee wilt met deze bijzondere Retreat wacht niet met reserveren via mij manamarieke@gmail.com, want de Curacao reis zat binnen 2 dagen vol….

We kijken er naar uit met jou deze bijzondere week te gaan beleven!

Marieke, Stephan, Paul en Jacobien