agenda

Healing Paul & Lilian, zondagochtend 2 juni Breskens, voor artsen en medici

gelukkig zijn1Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen vanuit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt, zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar.

‘Eén met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker verbonden met het licht, hoe meer vreugde, ontspanning, en ont-kramping men gaat ervaren. Dit gaat ver voorbij de ziekmakende stress.

Deze bijzondere healing, met informatie over ware genezing, is uitsluitend bedoeld voor medici, artsen, en voor wie in de gezondheidszorg werkt. Er daagt een nieuw besef waar ook u wellicht deel van bent. Hoe kijkt u tegen uw professie aan? Betreft het uitsluitend de kwaal, of gaan we naar de oorzaak van het gevolg? Wat is het lichaam, wat is ziekte? Is spontane genezing mogelijk? Waardoor ontstaat remissie? In hoeverre beïnvloedt het vertrouwen van de arts het genezingsproces? En wat als medicatie, bestraling of operatie, niet het gewenste resultaat heeft?

Artsen zijn geen psychologen, maar kunnen zoveel meer als ze in afstemming zijn. De ongenezer genezer is niet in staat om daadwerkelijk te genezen, maar biedt enkel een remedie tegen de kwaal, waardoor herhaling een reëel optie is. Hoe kan een genezer werkelijk genezen? Tijdens deze healing van Paul wordt u meegenomen naar andere bewustzijnsvelden. Het is heel goed mogelijk om te opereren vanuit de verbinding met de Bron, zodat u steeds weet hoe juist te handelen.

De healing van Paul brengt u naar het eenheidsbewustzijn, waaruit inzicht ontstaat. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden. Met kleine oefeningen om naar de pijn te gaan, in plaats van weg te kijken, en ook om de neutraliteit van het lichaam te ervaren. Lilian Ferru schreef voor een weekblad, (1 miljoen oplage), gezondheidsartikelen, die hun tijd ver voorbij waren. Ook is zij auteur van een aantal boeken. Lilian maakt de vertaalslag voor Paul en zal bepaalde thema’s toelichten. Na afloop is er gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.  

Zondagochtend 2 juni, Breskens, met uitzicht op zee.
Deur open: 10:30 uur, aanvang 11:00 uur.  

Vergoeding: 50 euro. Beperkt aantal plaatsen.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee
Reserveren: Lilian Ferru: info@jijbenteenwonder.nl

Locatie: Port Scaldis, Breskens

Port Scaldis bevindt zich buitendijks aan de jachthaven van Breskens. Om Port Scaldis te bereiken moet u over de dijk rijden en weer parallel aan de jachthaven, (aan de kant van de zeezijde), terug rijden, richting de drie appartementsgebouwen. Voor de navigatie: plaatsnaam Breskens invoeren, bij straat ‘Port Scaldis’. Het appartement bevindt zicht in het eerste gebouw. Op de begane grond, naar links, aan het uiterste eind van de gang, hoek- appartement 1-03.

Impressies: