Nu verkrijgbaar: 'Voorbij de Horizon' van Lilian Ferru

cover voorbij de horizon websiteNu verkrijgbaar, het nieuwe boek van Lilian Ferru: 'Voorbij de horizon'. 

 

Is het werkelijk mogelijk om pijn en verdriet achter je te laten, en om gewoon gelukkig te zijn? Onze reis door het leven loopt niet altijd zoals we willen. Alles dat vóór de streep gebeurt, is een nare droom. Pas als angst door liefde is vervangen, ontstijg je alle ellende én jezelf. Dan besef je dat niemand je nog pijn kan doen. Dit inzicht is zo mega. En ja, je mag je waarheid spreken, of iemand toestemming geven om niét van je te houden. Dan zijn we vrij van alle behoeften en de ander ook. Inderdaad, we gaan door het niemandsland, maar wél richting horizon. We laten de oude vermoeide wereld achter ons en gaan huiswaarts, waar een warm welkom wacht. We worden angstloze en natuurlijke mensen. Wie contact heeft met zijn Ware Wezen ontspant vanzelf.

Lilian Ferru vertelt openhartig over haar leven met Paul. Na zijn tweede bijna dood ervaring, heeft hij contact met Lichtwezens en geeft hij healings, waarbij je versneld over land wordt getild. Steeds meer mensen zijn klaar voor de laatste stap. Voorbij de horizon reizen we mee met de adelaar, symbool voor de verlichting van de geest, die zichzelf verheft naar een hoger niveau van vrijheid.

We maken aanspraak op de wonderen waar we recht op hebben. We kiezen voor de Bron en niets anders! Dit boek gaat over kindpijn, innerlijke gezondheid, en geestelijk volwassen worden. Jij bent al compleet, heel en heilig. Als je voorbij de sluier kijkt, zie je dat de schepping volmaakt is. Dan ben je in het Oog van God, waar alleen vreugde kan bestaan.

Rechstreeks bij de uitgever verkrijgbaar:

http://www.piramidions.nl/node/147

Of:

https://www.era-nova.nl/?page=8&product_id=9789492247711

Of bij www.bol.com

 

Lilian Ferru heeft meerdere boeken geschreven en is, behalve auteur ook beheerder van degoednieuwskrant.nl, filmmaker, en organisator van de healings van Paul: jijbenteenwonder.nl Uitgever: Piramidions.nl

 •  
  Een met de Bron
  • Toegankelijk
  • Heldere boodschap
  • Inspirerend

  Een prachtig boek vol met levenswijsheid. Over de reis naar binnen en het loslaten van alle ballast. Een zijn met de Bron en leven vanuit Liefde. Lillian schrijft met passie en met een ongekende eerlijkheid over haar ervaringen en gevoelens op zoek naar de essentie van het leven. Ik zat op de vluchthaven te wachten op mijn vliegtuig naar Stuttgart en was zo verdiept in het boek dat ik het vliegtuig miste. Een inspirerend boek dat ik zeer kan aanraden!

  Vond je dit een nuttige review?
  3 0 Ongepaste review?
 •  
  Echte aanrader!
  • Toegankelijk
  • Praktisch toepasbaar
  • Heldere boodschap
  Toon alle punten

  Echt een cadeau dit boek. Mooi geschreven door een puur liefdevol mens! Voelbaar liet ik iets ouds achter, het opende een deur naar sterke verankering in de Bron. Als een rode draad is de Liefde voelbaar door het hele boek. De Liefde die ons allen in eenheid verbind en begint bij het erkennen van je ware Wezen. Makkelijk leesbaar. Ver-reikend, diepgaand, verwarmend, ontroerend, inzichtelijk en openend waar nodig. Wat ik overigens ook zelf ervaar en al vaker ervaren heb tijdens de healingen van Paul(haar man) en de lichtwezens. Het heeft mij veel gebracht. Om weer in vreugde vanuit je pure essentie het ware Leven te leven, 1 met de Bron en niets anders!
  Dit alles is dus een echte aanrader!

  Vond je dit een nuttige review?

 

cover voorbij de horizon voorkant