healing paul

Informatie Healing Paul

PaulPaul is een van de nieuwe healers die in deze tijd de mens begeleidt in zijn proces van zelfgenezing. De healings vinden plaats in een kleine groep. Voor kinderen is er gelegenheid tot een privé sessie.  

Na zijn tweede ‘Bijna Dood Ervaring’ heeft Paul contact met Lichtwezens vanuit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Het is de eenheid die de herinnering van liefde terugbrengt. De balans wordt hersteld, oneindige vrede komt in je bewustzijn. Dit gebeurt zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Wie eenmaal is opgetild naar de domeinen van Paul, wil meestal nog een poosje vertoeven is dit veld van pure liefde.

 

Tijdens een healing is het mogelijk dat je fysieke sensaties ervaart, zoals het trillen of tintelen van je lichaam. Soms ervaar je afwisselend hitte of kou. Vaak is er een lichte druk op je kruin of voorhoofd, of een zacht prikken in je hersens. Het kan ook zijn dat je innerlijk kleuren ziet, visioenen krijgt, of een stoort stilte ervaart alsof je tegen de slaap aanzit. Je handen kunnen geopend worden, waardoor ze warm worden. Het doel van de healing is jou sterker bewust te maken van jouw lijntje met de Bron. Het gaat om de herinnering dat jij al genezen bent. Pas achteraf zie je wat de healing met je heeft gedaan en met hoeveel meer vreugde en zelfvertrouwen je in het leven staat.

De healing werkt op meerdere lagen, zowel fysiek als op verschillende bewustzijnsniveau's, en duurt een aantal dagen. Al voordat je naar de healing komt ga je merken dat er van alles getriggerd wordt. Naderhand is het goed mogelijk dat je bijzondere dromen krijgt, of dat er informatie wordt gedownload. Wat eenmaal aan pijn, angst, en verdriet wordt opgelost komt nooit meer terug. Dit is zielengenezing. Genees de geest en het lichaam kan niet anders dan volgen.

De healing begint met een korte introudctie van Lilian Ferru. Na afloop is er gelegenheid voor het delen van ervaringen of het stellen van vragen. Elke healing is anders, elke ervaring is individueel. Als Liefde zich met Liefde verbindt gebeuren de wonderen, al zijn die vaak anders dan je denkt. Als je met Paul communiceert luister dan met je hart. Er is maar een ding belangrijk voor Paul, en dat is de verbinding met de Bron en niets anders!

Neem een plaid en warme sokken mee, ook als het buiten warm is. De healings vinden op verschillende locaties plaats. Meer informatie vind je bij de agenda op deze website: www.jijbenteenwonder.nl
Op 27 mei is er een healing in Heerlen.
Op 24 en 24 juni zijn we in het Lighthouse in Vlissingen (Zeeland).
Op 1 juli zijn we in Waardamme (vlakbij Brugge), Belgie.

Meer informatie is ook te vinden in de half autobiografische boeken van Lilian Ferru: ‘Liefde kijkt naar Liefde’, en 'Een met de Bron'. En het pas verschenen boek: 'Leven met het Licht aan'.  Verkrijgbaar bij www.bol.com of rechtstreeks bij de uitgever: www.piramidions.nl http://www.piramidions.nl/node/146

Er komt een tijd dat je nooit meer verlies kunt ervaren en de roep van liefde duidelijk kunt horen. Er zullen dagen komen dat je danst van dankbaarheid, dat je zingt van vreugde, dat je niet meer aan wisselende stemmingen onderhevig bent, dat je het leven als overvloedig ervaart, dat je vertrouwen hebt in je medemens, dat ziekte en pijn uit je bewustzijn zijn verbannen, dat je voorbij het lichaam kunt kijken, en dat je alleen nog maar de lichtende stralen van je grootsheid kunt zien. Waarom dralen? Waarom jezelf niet tijd besparen? We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Het gaat er puur om dat alles dat jou hindert om volledig in het licht te staan ongedaan wordt gemaakt. Dat is wat Paul en zijn Galactische Vrienden doen. Het is niet nodig om te begrijpen wat er gebeurt, het gaat om de ervaring.   

Impressie van de Soulhealing in het Lighthouse in Vlissingen, met Paul, Marieke Meulenberg, en Lilian Ferru. 

 

 

16602789 1384397604968375 520533248109893411 n

 Stichting (i.o) ‘Jij bent een Wonder’ 
Contact: Lilian info@jijbenteenwonder.nl

Paul in zijn jongere jaren

paul

 

Paul anno 2018

paul 22018

 

 

Bekijk de interviews met Paul