healing paul

Informatie Healing Paul

PaulPaul is een van de nieuwe healers die in deze tijd de mens begeleidt in zijn proces van zelfgenezing tijdens de golf van transformatie van angst naar liefde. De healings vinden meestal plaats in een kleine groep of soms op een event. Voor kinderen is er de gelegenheid tot een privé sessie.  

Na zijn tweede ‘Bijna Dood Ervaring’ heeft Paul contact met Lichtwezens vanuit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Het is de eenheid die de helende herinnering van liefde terugbrengt. De balans wordt hersteld, oneindige vrede komt in je bewustzijn. Dit gebeurt op een meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Wie eenmaal is opgetild wil meestal nog een poosje vertoeven is dit veld.

Tijdens een healing is het mogelijk dat je derde oog begint te tintelen. Sommige mensen ervaren hitte rondom het hart waardoor oud zeer wordt opgelost. Soms komen emoties en tranen vrij. Je kunt het gevoel krijgen dat er een lichte druk ontstaat op je hoofd of dat je lichaam zachtjes trilt. Vaak is er een licht prikkend gevoel in je hersens. Ook kan het zijn dat je opeens dingen weet. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit. Het doel is om de verbinding met de Bron van Liefde te versterken zodat het licht krachtiger in je bewustzijn kan stralen. Vaak zie je pas achteraf wat het met je heeft gedaan en met hoeveel meer vreugde en zelfvertrouwen je in het leven staat. De impact is groter dan je denkt.
Genezing vindt op vele lagen en niveaus plaats. Wat eenmaal aan pijn, angst, en verdriet is opgelost komt nooit meer terug. Lichamelijke genezing is niet het doel, als dat gebeurt is dat een extra cadeautje.

De healing begint met een introductie van Lilian en eindigt met een vragenrondje. Elke ervaring is individueel. Wat je ook meemaakt, het is volkomen veilig en liefdevol. Als je met Paul communiceert luister dan met je hart. Voel de liefde die hij uitstraalt. Kijk hem aan als je met hem praat.

Groepshealing volwassen: De healing vindt plaats in groepsverband en duurt ongeveer 45 min.
Meer informatie is te vinden in het half autobiografische boek ‘Liefde kijkt naar Liefde’, en 'Een met de Bron'. van Lilian Ferru.
 Ook is er een korte roman: 'Aanraking'.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een plaid en warme sokken mee. Ook als het buiten warm is.
Data zijn te vinden bij de agenda.

Healing voor kinderen Veel kinderen zijn in verwarring, weten niet meer wie ze zijn, lijden aan een negatief zelfbeeld, zijn hyper, agressief, pesterig, en gestrest. Er is nauwelijks nog verbinding met het hart. Paul en zijn Vrienden zullen zich over hen ontfermen. Een gelukkig kind straalt, is behulpzaam en sociaal, gaat graag naar school, heeft zelfvertrouwen, en kan goed met tegenslagen omgaan. Kinderen ervaren een healing als zalig en herinneren zich gemakkelijk weer dat ook zij liefde zijn. De ouders worden altijd als een eenheid opgenomen in de healing. Leeftijd is niet belangrijk, wel dat een kind een half uurtje rustig kan zitten. Liggen mag ook, op kussens op de grond, of in de armen van de ouders.

Er komt een tijd dat je nooit meer verlies kunt ervaren en de roep van liefde duidelijk kunt horen. Er zullen dagen komen dat je danst van dankbaarheid, dat je zingt van vreugde, dat je niet meer aan wisselende stemmingen onderhevig bent, dat je het leven als overvloedig ervaart, dat je vertrouwen hebt in je medemens, dat ziekte en pijn uit je bewustzijn zijn verbannen, dat je voorbij het lichaam kunt kijken, en dat je alleen nog maar de lichtende stralen van je grootsheid kunt zien. Waarom dralen? Waarom jezelf niet tijd besparen? We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Het gaat er puur om dat jij jezelf kunt zijn en dat alles dat jou hindert om volledig in het licht te staan ongedaan wordt gemaakt. Dat is wat Paul en zijn Galactische Vrienden doen. Het is niet nodig om te begrijpen wat er gebeurt, het gaat om de ervaring.    

16602789 1384397604968375 520533248109893411 n

 

Stichting (i.o) ‘Jij bent een Wonder’
 
Meer informatie: Lilian info@jijbenteenwonder.nl

 

Paul in zijn jongere jaren

paul

 

 

 Bekijk de interviews met Paul

 


Bekijk ook de korte impressie:

 

Interview Lilian