Informatie:

Lilian Ferru: ‘Jij bent een Wonder!’

In dit deels autobiografische boek beschrijft Lilian Ferru openhartig haar worsteling om: ‘Een Cursus in Wonderen’ in praktijk te brengen. Toen de ‘man met de hamer’ kwam, volgde Jezus er direct achteraan.

Lilian verheft je naar hemelse sferen, maar sleurt je ook net zo goed mee naar de liefdeloze ‘realiteit’ van het ego. Ze vertelt over het donkerste uur in haar leven, waar de liefde haar vindt. Hoe kun je vergeven als je verdrietig moet aanzien dat je man in een revalidatiekliniek belandt? Soms is het leven net een film op een doek. Hoe kun je ontsnappen uit de nachtmerries en zorgen dat er een betere scenario gaat draaien? Liefde heelt. Er is alleen wij en de eenheid van liefde die buiten de persoonlijke grenzen uitstijgt. Vergeving is de sleutel tot geluk. Wat kun jij je nog wensen dat vergeving niet geven kan?

Ook blikt Lilian terug op haar ontmoetingen met wereldsprekers als: Master Sha, Eric Pearl, Mehran Keshe, Kiesha Crowther, Gary Renard, Pim van Lommel, Christiane Beerlandt en Prageet Harris. Denk ook aan: Geert Kimpen, Roy Martina, Patty Harpenau, Susan Smit,Tijn Touber, Joe Dispenza, Steve Rother en Paul Ferrini. Wat speelt er achter de schermen in het spirituele wereldje? Sommige sprekers strooiden met sterrenzaad of lieten een spoor van licht achter, een enkeling verkocht bullshit of bleek achteraf een stevige vergevingsles.

Lilian is in haar zoektocht menig genezer tegen gekomen. Maar wat is genezing? Zit gezondheid in een pilletje, in plasma, in ‘Reconnective healing’ of in ‘downloads’? Leggen we de bevoogding nog steeds buiten ons, of zijn we perfect in staat om onszelf te genezen? Zijn wij meer geest dan lichaam? Waar blijft het lijden als je doordrongen bent dat je een eeuwig onsterfelijk lichtwezen bent? Zou jij buiten willen blijven staan, terwijl heel de Hemel binnen op jou wacht?

Met verhalen uit het leven gegrepen en met uitstapjes naar het Urantia Boek, de Kabbala en ander mystiek gedachtegoed, is dit boek over: ‘Een Cursus in Wonderen’ een must voor elke geïnteresseerde student. Nu is de tijd dat we mogen ontwaken uit de virtuele matrix, de droom die het leven heet. Jij bent een wonder, licht is het enige dat er is!  

“De positieve gevolgen van een BDE kan voor de naaste omgeving een bron van inspiratie vormen. Lilian en Paul hebben laten zien wat liefde vermag’. Pim van Lommel, auteur van ‘Eindeloos Bewustzijn’.

“Lilian has a great loving energy that sets people at ease.  She has the ability to bring people together in the search for truth.  I have greatly enjoyed working with her on the events in Heerlen.”  Paul Ferrini, auteur.  

Lilian and her husband are adding so much value and wonderful energy to the world, just by being present. They are more and more just LOVE. That is a wonderful place to be in’. Gary Renard, auteur.

Met een voorwoord van Monique Timmers.

Lilian Ferru organiseert lezingen, is schrijfster en filmmaker, en beheert degoednieuwskrant.nl  

 

.................................................................................................................................

Uitgever: www.piramidions.nl

ISBN : 9789491439599

Titel: Jij bent een Wonder!

Uitgeverij: Piramidions

Aantal pagina's: 396

Prijs: 25 euro

Zie ook: www.degoednieuwskrant.nl

Kaft voorzijde jijbenteenwonder4

 

Meer over een Cursus in Wonderen vind je bij de knop: Interviews Lilian. 

 

Een impressie over de inhoud van het boek:

 

 

 

Recensies bol.com

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Het is de ervaring van Liefde die telt!

PeterWinteraeken Ik raad dit product aan 40-49 jaar |  Echt

21 september 2014

Lilian schrijft rechtstreeks uit haar hart. Zij schrijft in heldere bewoordingen. Haar eigen innerlijke omkeringsproces van 'angst naar liefde' is het centrale thema in bijna elk hoofdstuk. Haar worsteling met haar eigen ego maakt dit thema voor iedereen herkenbaar. En zij toont moed en vastberadenheid om een andere 'bijna vergeten' weg in te slaan: de weg van de Liefde. Dat dit niet altijd en in alle situaties meteen lukt maakt haar innerlijk proces vergelijkbaar met die van ons allemaal. Dat levert meteen verbinding, mildheid en herkenning op. En vooral bemoediging om op de ingeslagen weg verder te gaan. En zij gaat verder! Een weg terug is niet meer mogelijk. Dit laat zij zien onder alle omstandigheden. Daarbij toont ze de nodige humor en zelfspot. Regelmatig verschijnt dan ook bij het lezen een glimlach op mijn gezicht. Zij toont een groot vertrouwen in haar intuïtie en dit vertrouwen brengt haar bij haar diepste Zelf, de kern van haar wezen: de Liefde zelf. Het is daar waar wij allen één zijn. Zij heeft zelf ontdekt dat nergens anders vrede en vreugde gevonden kan worden dan daar waar wij onze gemeenschappelijke identiteit met elkaar delen. Dat beschrijft ze telkens weer, keer op keer. Vanuit menselijk perspectief bezien beleeft zij nogal 'pittige levenslessen'. Echter die begint zij steeds meer te zien als evenzovele kansen om opnieuw te kiezen. Kiezen voor Liefde, niet soms maar telkensweer. Dat levert haar de ervaring op van een leven in Liefde. Het is die ervaring waar Een cursus in wonderen op doelt. En deze ervaring is voor iedereen bereikbaar die net zo vastbesloten is als zij om zich niet meer te laten beduvelen door het ego. Lieve Lilian, bedankt voor je openhartigheid en dat je laat zien dat Liefde de enige oplossing is die altijd en voor iedereen werkt!

 

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Zeer hartverwarmend en leerzaam boek.

Anna9 Ik raad dit product aan 50-59 jaar

30 augustus 2014

Lieve Lilian, Liefde begrip, liefde overgave, liefde vallen en opstaan, liefde ergernis, liefde wanhoop, liefde openhartigheid, liefde kennis, liefde wijsheid, liefde levenservaring, liefde pijn, liefde, liefde, liefde en nog eens liefde dat is waar het boek voor mij om draait. Lilian je raakt me op meerdere vlakken. Je openhartigheid vind ik hartverwarmend, je laat iedereen zien dat er niets meer is dan dat er is, dat jij bent wie jij bent zonder enige veroordeling, heerlijk. Ik ben heel erg blij met het boek. Ik heb er lang over gedaan om het uit te lezen,omdat ik het voor mij een leerboek is, om zo nu en dan nog eens open te slaan. Ben je op zoek naar liefde, acceptatie en vergeving dat kan ik je dit boek met heel mijn hart aanbevelen. Dank je Lillian ben benieuwd naar je volgende boek, Josée Milder

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren inspirerend boek

thewhitedove Ik raad dit product aan 50-59 jaar |  Hoensbroek

5 augustus 2014

Lilian schrijft uit ervaring en ze spreekt direct vanuit haar hart. Ze weet je te raken. Het verhaal is persoonlijk met ups en downs. Ze beschrijft hoe ze met vallen en opstaan de lessen van "Een cursus in Wonderen" weet in te passen in haar leven. Ze schrijft in gewone spreektaal en ze maakt hierdoor de moeilijk begrijpbare materie van spiritualiteit zeer toegankelijk. Een echte aanrader voor degenen die een stap voorwaarts willen maken in je eigen spirituele ontwikkeling.

Pluspunten:
verhelderend, hartverwarmend, Leerzaam

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Een mooi, pakkend en WONDERLIJK boek.

Willyy Ik raad dit product aan 50-59 jaar |  Maastricht

5 augustus 2014

Een mooi, pakkend en WONDERLIJK boek. Lilian schrijft heel openhartig, ik vond het heerlijk om haar eigen ervaringen te lezen en ze werken in mij na. Het eerste deel is meer theoretisch en dat heb ik in gedeeltes gelezen. Een boek om zo nu en dan weer ergens open te slaan.

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Recht uit het hart

Rick01 Ik raad dit product aan 50-59 jaar |  Brunssum

17 juli 2014

Dit prachtige boek van Lilian Ferru toont aan hoezeer liefde, intuïtie en zelfbeheersing van invloed zijn op een heilzaam leven. Het is niet alleen de openhartigheid over haar privéleven waarmee ze ons als lezer tegemoet treedt, maar zeker ook een hoge mate van kennis, humor en treffende opmerkingen die dit boek tot een waardevolle aanvulling maken bij het vergaren van levenswijsheid. Deze schrijfster is gelouterd en weet uit ervaring waarover zij praat! Gun jezelf dit boek en als bonus schenkt de schrijfster je haar hart.

Pluspunten:
liefdevol, wijs, ontwapenend, prettig te lezen
 

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Alleen maar liefde

Werff Ik raad dit product aan 60-69 jaar |  Hoek van Holland

5 juli 2014

Het is zo"n bijzonder boek dat ik het bijna in 1 adem kon uitlezen. Het pakt je, het maakt je nieuwsgierig. Er staan ook goede handvatten in die in het dagelijks leven zijn toe te passen als je weer eens uit jezelf getrokken wordt. Het boek is een aanrader voor iedereen, zelfs als je geen leerling van de Cursus in Wonderen bent. Lilian bedankt.

 

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren jij bent een wonder/lilian Ferru

IJfke Ik raad dit product aan 50-59 jaar |  veenendaal

23 juni 2014

Wat een fantastisch boek! als leerling van de cursus in wonderen, worstel ik ook met grote regelmaat met mijn nieuwe inzichten. wil ik het ook zo graag goed doen en sla toch de plank mis. Wat een zegen om te lezen dat een ander dit ook ervaart, maar ook hoe Lilian bepaalde stukken vertaald. Ik heb verschillende keren een Aha moment gehad!!! ik wil er weer met iedereen over praten en als je met de cursus bezig bent: Kopen dit boek, verplichte kost, van een heel mooi mens,die Liefde Leeft. Dank Lilian, dat je mij ook de Kracht van Kwestbaarheid liet zien.Ik ken je niet, toch heb ik het gevoel dat als we het over verbonden zijn hebben, ik je ken. Liefde is het enige wat telt!

 

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Hart onder de riem.

Sougnez Ik raad dit product aan 50-59 jaar

3 juni 2014

Lilian is erg openhartig, zij gunt je een kijkje in haar hart. Weinig mensen zijn zo spontaan en durven zo kwetsbaar te zijn. Chapeau! Het boek raakt, doordat zij open is over haar eigen tekortkomingen voel je des te beter, deze weg kan ik ook gaan. Dit is de enige weg. Houd van jezelf met al je tekorten, gebreken, maar vooral met alle goddelijkheid die wij bezitten. Zij legt dit duidelijk uit aan de hand van persoonlijke voorbeelden. Het boek leest gemakkelijk, is onderhoudend en raakt!

Pluspunten:
korte hoofdstukken, leest gemakkelijk, onderhoudend, Inspirerend

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Een groot verhaal over de liefde

Cappellacci Ik raad dit product aan

1 juni 2014

Lilian Ferru schrijft in haar boek op een persoonlijke en diepgaande manier over de liefde en zelfopoffering. Deze schrijfster heeft de potentie om wereldberoemd te worden! Wilt u liefdevoller en vergevingsgezinder in het leven staan, dan beveel ik u dit boek van harte aan.

 

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Aan alles komt een eind; dat eind is vaak het begin van iets nieuws.

bepharms Ik raad dit product aan 70+ jaar |  Schimmert (Limburg)

22 mei 2014

Ik ben in het boek begonnen en heb het nu bijna uit. Ik heb gemerkt dat het eigenlijk niet uitmaakt waar je begint; het verleden van Lilian is zo in het NU geschreven dat je op welke pagina dan ook kunt starten. Het boeit vanaf de eerste zin. Het leuke is dat zo heel veel herkenbaar is; bij veel van door haar georganiseerde avonden met lezingen c.q. voordrachten ben ik geweest en voor jou en je gasten is ook niet alles hallelujah geweest. Gelukkig voor het meest heel fijne avonden, maar toch een enkele ook teleurstellend hetgeen niet aan jou lag maar aan de spreker. Chapeau voor je eerlijkheid tot op het bot; ik vind het erg knap dat je je zo hebt durven bloot te geven voor alle lezers, gasten van je avonden, interviews en ook wat betreft je privé-leven laat je je niet onbetuigd en hebben we bij jou (en Paul) bij wijze van spreken aan de keukentafel mogen zitten. Jouw enthousiasme loopt als een rode draad door het boek en de warmte en liefde spat er uit. Veel dank voor de fijne jaren in het Spiritueel Café Heerlen, veel geluk voor jullie beiden voor de toekomst en tot de 27e mei a.s. Dikke knuffel voor jullie twee van Bep Harms.

Pluspunten:
onvoorwaardelijke liefde voor al wat is.