Healing

Healing

Healing & Retraite

Op 7 januari 2022 is Paul teruggekeerd naar zijn geliefde Lichtvrienden en naar zijn galactische woningwereld. Zoveel dankbaarheid en getuigenissen over hoe hij vele levens heeft veranderd. De impact van zijn bestaan heeft ontelbare harten geraakt. Velen herinneren zich weer wie ze zijn: licht, heiligheid, heelheid, volmaaktheid. ‘Eén met de Bron en niets anders’, deze woorden bevatten alle wijsheid. De waarheid is altijd waar in al z’n eenvoud.

Dit wordt voortgezet met bijeenkomsten, waar we ons met Paul verbinden. Met een healing, waarbij we ons afstemmen op de hogere lichtsferen.  Je wordt zachtjes voorbereid op de tijdloze reis die we gaan ondernemen. Voorbij deze wereld, voorbij de sterren, ga jij je weer je goddelijke afkomst herinneren. Er zijn geen beperkingen aan de kracht en de vreugde die jou vanuit de Bron is geschonken. We laten ons licht stralen over heel de wereld en op onszelf.  We vergeten alles, behalve de Liefde. De ervaring is dat de healings krachtiger zijn dan ooit en dat Paul voelbaar in ons midden is. Dit is zo bijzonder om mee te maken. Reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt. 

Let op: de voucher uit het boek: 'Licht op genezing' (2019)  is niet meer geldig.

Healing, zondagmiddag, nieuwe datum volgt

Healing: Op (nieuwe datum volgt) is er healing, geheel in de geest van Paul. Deze middag zal anders zijn dan je gewend bent. We verbinden ons eerst met ons Ware Wezen, vervolgens met de groep, pas dan laten we ons meenemen op een galactische reis, waarbij je opgetild wordt naar het domein waar jij je herinnert dat je één bent met de Bron.

Aanvang: 13:00 uur. Deur open: 12:30 uur
Omstreeks 16:30/17:00 uur ronden we af.
Vergoeding; 40 euro, inclusief thee, koffie met wat lekkers. Na afloop is er een drankje met hapje.
Heerlen, na je reservering ontvang je het adres.

Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Retraite: 'Een met de Bron', vrijdag 25 november

Retraite: Op vrijdag 25 november is er een eendaagse retraite voor vrouwen. Tijdens deze retraite ga jij je grootsheid en heiligheid ervaren en je de eenheid met de Bron herinneren. Deze retraite staat in het teken van lichaam, geest, Bron en is bestemd voor vrouwen. Deze dag is inclusief het nieuwe (systemisch) opstellen en een healing geheel in de geest van Paul.  Binnenkomst 10:30 uur, afronding 18:00 uur. Inclusief thee, koffie, koekjes, lunch, drankjes, hapjes en borrelplankje. Parkeren is gratis, vlak om de hoek.

Let op: Heerlen – in de Tempel van Paul.
Reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt.

Voor meer  informatie stuur een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Paul medeoprichter Angelfonds

Paul medeoprichter Angelfonds

Paul was medeoprichter van het Angelfonds