Healing Paul: 20 december, Brunssum

Healing Paul: 20 december, Brunssum

Aanvang  13:30 uur, deur open 13:00 uur, Brunssum. 

 

Het Chill Out House is een prachtig groot huis. Het is geen horeca gelegenheid, maar je kunt er wel overnachten.  Er zijn vele kamers, met in de nok van het gebouw een heilige tempel.  Wat kun je beter doen op een zondagmiddag dan je vleugels uit te slaan, in de wetenschap dat jij volmaakt bent en de ander ook? Eén middag in de maand, waarin je helemaal je liefdevolle zelf kunt zijn.  

Zondag 20 december, kerst healing
Het aantal toegestane personen is bereikt (vol)

Op zondag 20 december, op zowat het donkerste uur van het jaar, gaan wij het licht verspreiden door onze liefde te laten stralen. Deze middag staat in het teken van de naderende kerst en wat het werkelijk betekent om de Christus in jou volledig te manifesteren.
Data: Zondag 20 december. 
Let op: aanvang:  13:30 uur, deur open 13:00 uur. Omstreeks 17:00-17:30 uur ronden we af.
Vergoeding: 40 euro, inclusief thee en koffie met wat lekkers. Naderhand is er gelegenheid om elkaar beter te leren met een wijntje en hapjes.
Bijzonder:  Er is ook muziek, met onder andere trommels en fluit   

Locatie: Chill Out House, Julianastraat 45, Brunssum (Limburg). Goed om te weten: Exclusief voor onze gasten is het mogelijk om voor de speciale prijs van 65 euro luxe in het Chill Out House te overnachten. Dit is met ontbijt. Meld bij je reservering dat het om een healing gaat. Niets is zo heerlijk om in de ontspanning te blijven. Normale prijs is 85 euro.
Meer informatie: benigna.nu

Tip: Trek gemakkelijke kleren aan. Neem een warme plaid en sokken mee.   

Belangrijk: De plaatsen zijn beperkt. Reserveer tijdig. Vol is écht vol. Reserveren:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Tags