Healing

Healing

Woensdagmiddag 22 juni, Nijmegen, Zondagmiddag 10 juli Brunssum

 

Op 7 januari 2022 is Paul teruggekeerd naar zijn geliefde Lichtvrienden en naar de galactische woningwereld, waar hij vandaan komt. Zoveel reacties, zoveel respect en waardering. Zoveel dankbaarheid en getuigenissen over hoe hij vele levens heeft veranderd. De impact van zijn bestaan heeft ontelbare harten geraakt. Velen herinneren zich weer wie ze zijn: licht, heiligheid, heelheid, volmaaktheid. ‘Eén met de Bron en niets anders’, deze woorden bevatten alle wijsheid. De waarheid is altijd waar in al z’n eenvoud.

Paul was/is een wonderdoener. Liefde is de bakermat van wonderen. Hij straalde liefde uit, was volledig oordeelloos, zag overal onschuld. Uit respect voor de grootsheid in elk mens, kuste hij iedereen de hand. Velen heeft hij kennis laten maken met andere dimensies en opgetild naar hogere sferen. Velen zagen innerlijk kleuren, hadden fysieke sensaties, genazen van oude overtuigingen over kleinheid. Vaak was er sprake van lichamelijk herstel, maar het ging in de eerste plaats over de innerlijke gezondheid en om weer voeling te krijgen met wie jij Bent. Velen zagen of voelden ook de Lichtwezens. Tijdens een healing was de verbondenheid vaak zo groot, dat het leek alsof de wereld z’n adem in hield. Dan kon je niet alleen je eigen wezen voelen, maar ook de eenheid met alles en iedereen. Dat zijn de geschenken. Paul was HET grote voorbeeld over hoe je vrede en vreugde kunt uitbreiden. Zo mochten wij leren en zien, hoe dit moet.

Dit wordt voortgezet met bijeenkomsten waar we ons met Paul verbinden. Met ook een healing, waarbij we ons afstemmen op de hogere lichtsferen.  Je wordt zachtjes voorbereid op de tijdloze reis die we gaan ondernemen. Voorbij deze wereld, voorbij de sterren, ga jij je weer je goddelijke afkomst herinneren. Dit is een middag van liefdevol samenzijn. Er zijn geen beperkingen aan de kracht en de vreugde die jou vanuit de Bron is geschonken. We laten ons licht stralen over heel de wereld en op onszelf.  We vergeten alles, behalve de Liefde. 

Kijk voor meer informatie op de pagina van Paul, op deze website. 

Woensdagmiddag 22 juni
Aanvang: 13:00 uur. Deur open: 12:30 uur
Omstreeks 16:30/17::00 uur ronden we af.
Locatie: Lankforst 4050 in Nijmegen. 
Let op de straten hebben geen namen, maar nummers.
Vergoeding; 40 euro, inclusief thee, koffie met wat lekkers. Na afloop is er een drankje met hapje.

Zondagmiddag 10 juli
Aanvang: 13:00 uur. Deur open: 12:30 uur
Omstreeks 16:30/17::00 uur ronden we af.
Locatie: Chill Out House, Julianastraat 45, in Brunssum. 
Vergoeding; 40 euro, inclusief thee, koffie met wat lekkers. Na afloop is er een drankje met hapje.

Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De plaatsen zijn beperkt.

Locatie: Het Chill Out House is een prachtig groot huis. Het is geen horeca gelegenheid, maar je kunt er wel overnachten.  Er zijn vele kamers, met in de nok van het gebouw een heilige tempel.  Wat kun je beter doen op een zondagmiddag dan je vleugels uitslaan, in de wetenschap dat jij volmaakt bent en de ander ook? Eén middag in de maand, waarin je helemaal je liefdevolle zelf kunt zijn. Chill Out House, Julianastraat 45, Brunssum (Limburg). 

De middag begint met een introductie van Lilian Ferru, schrijfster van acht boeken.
Daarna is er een healing geheel  in de sfeer van Paul, waar je met licht en liefde wordt omringd en naar hogere sferen wordt opgetild. Inmiddels is duidelijk dat Paul en zijn Lichtvrienden volledig aanwezig zijn en dat de healing intenser is dan ooit. 
Voor aanvang is er koffie, thee, water en wat lekkers. Na afloop is er wijn met hapjes. 
Deze dag staat in het teken van goddelijke tijd, waarbij er ook gelegenheid is om gelijkgestemden te ontmoeten.
We bevinden ons op een prachtige locatie, waar het heerlijk chillen is in de grote tuin met schaduwrijke plekjes. 

Tip: Trek gemakkelijke kleren aan. Neem in de koude maanden een warme plaid en sokken mee.   

Brunssum
Kom je met het openbaar vervoer?

Vul dan op de website van de NS het NS vertrekstation en "Brunssum, Julianastraat 45" invullen en de route met trein en bus komt beschikbaar.

Bijvoorbeeld, heenreis vanuit Den Bosch:

11.45 uur: Aankomst in Sittard met de Intercity uit Den Bosch

11.50 uur: Vertrek vanaf Bushalte station: Bus van Arriva, lijn 36 richting Brunssum via Jabeek

12.25 uur: Bushalte Wilhelminastraat Brunssum uitstappen.

2 minuten lopen naar Julianastraat 45.

Terugreis.

17.04 uur: Vertrek bushalte Wilhelminastraat Brunssum ri. Station Sittard.

17.37 uur: Aankomst Station Sittard

17.47 uur: Vertrek Intercity richting Den Bosch spoor 2b

Parkeren 

Op loopafsrand (een aantal meter verderop) is een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

 

Video: het leven is eeuwig

 

 

Video healing Paul

 

 

 

Tags