Healing Paul: 13 september, 11 oktober, 8 november, Brunssum

Healing Paul: 13 september, 11 oktober, 8 november, Brunssum

Aanvang 13:00 uur uur, deur open 12:30 uur

Leef het leven zoals het bedoeld is...

Lieve Jij,
 
Zondag waren we, de tweede keer, in het Chill Out House. Het begint steeds beter te bevallen. We raken meer vertrouwd met het enorme prachtige huis van onze gastvrouw Benigna Consten. ‘Mijn huis, is jouw huis’, zei ze. Een warmer welkom bestaat niet. We voelden ons dan ook volkomen op ons gemak. En dan hadden we ook nog het perfecte weer. Met zon, wolkjes, en af en toe een briesje, op een patio met uitzicht op de paradijselijke tuin met zwembad. Alsof je op vakantie bent. 
 
Tijdens de healing werden we opgetild naar andere sferen. De stilte, de innerlijke rust, de vrede, het diepe innerlijk weten wie en wat jij bent, het roept zoveel liefde op. Het ruisen van de bomen, het getjilp van de overvliegende vogels, het magische van deze plek. Als mensen naderhand bij Paul mogen zitten, is er soms een traantje van ontroering, of een flits van inzicht, maar vooral zoveel dankbaarheid. Dit is goddelijke tijd die we samen doorbrengen. Iedereen heeft recht op een gelukkig leven. Laten we stralen, blij zijn, het licht in die ander zien. Laten we de heiligheid in onszelf en in iedereen eren.

Na afloop bleven we met een aantal mensen na. Er was een zangeres in ons midden. Voordat we het wisten hadden we een feestje, zongen we met haar mee, en dansten we met de wind in ons haar. Het is zo heerlijk om je vrij te voelen, om elkaar te leren kenen, om gewoon te genieten van het eeuwige moment. Om dankbaar te zijn voor wat er nú is.
 
Dat bracht me op een idee. We gaan het anders doen. Ooit runde ik een Spiritueel Café, waarin ik lezingen organiseerde. Het doel was niet alleen bewustwording, maar ook om gelijkgestemden de gelegenheid te geven om kennis met elkaar te maken. Juist in deze aparte tijd is het goed om te weten dat je er niet alleen voorstaat. Ben ik de enige die anders denkt? Zien ze niet wat ik zie? Ben ik gek? Neen, dat ben je niet. En je bent ook niet de enige met het verlangen naar innerlijke vrede. Dan is het belangrijk om je te verbinden met de Bron, en vandaaruit elkaar werkelijk te ontmoeten.    
 
Het Chill Out House is hier de perfecte plek voor. Geen horeca gelegenheid, maar in huiselijke sfeer, waarbij het je vrij staat om de vele kamers te verkennen, om je even terug te trekken in de heilige tempel in de nok van het gebouw, of om in de tuin te relaxen. Wat kun je beter doen op een zondagmiddag dan je vleugels uit te slaan, in de wetenschap dat jij volmaakt bent en de ander ook? Eén middag in de maand, waarin je helemaal je liefdevolle zelf kunt zijn.
 
Vanaf augustus is er, (voorlopig), elke tweede zondag een healing. Met daarna gelegenheid om samen te chillen, na te praten, en voor wie dat wilt een wijntje te drinken.  

Data: Zondag 13 september, 11 oktober, 8 november. 
Aanvang: 13:00 uur, deur open 12:30 uur. Om 16:00-16:30 uur ronden we af.
Vergoeding: 40 euro, inclusief thee, koffie, en wat lekkers, met na afloop een wijntje en nootjes.  
Locatie: Chill Out House, Julianastraat 45, Brunssum (Limburg).
Goed om te weten: Exclusief voor onze gasten is het mogelijk om voor de speciale prijs van 65 euro luxe in het Chill Out House te overnachten. Dit is met ontbijt. Meld bij je reservering dat het om een healing gaat. Niets is zo heerlijk om in de ontspanning te blijven. Normale prijs is 85 euro. Meer informatie: benigna.nu
Tip: Trek gemakkelijke kleren aan. Neem in het najaar een warme plaid en sokken mee.   
Belangrijk: De plaatsen zijn beperkt. Reserveer tijdig. Vol is écht vol.
Leuk om te weten: Soms is er een verrassing, iets met muziek.
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor en na de healing, stond de camera aan tijdens mijn introductie en vragenrondje. Ik vertel iets over het verschil tussen de universele liefde en persoonlijke liefde, maar ook over hoe fantastisch we állemaal zijn geschapen. Met een korte meditatie, om vanuit innerlijke visie het licht in de ander en jezelf te zien. Je dit herinneren is de enige manier om eeuwig in innerlijke vrede te blijven. Dat gun ik iedereen zo van harte.

youtube.com/watch?v=cSEN1Xi-rm4
 
Laten we samen komen en leven zoals het leven bedoeld is. Als je hier eenmaal van hebt geproefd, wil je niet anders. Veel kijkplezier en tot binnenkort…
 
Liefs, Lilian  
 
Dankjewel, aan alle lieve mensen voor hun donaties aan het Angelfonds. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Al wat je geeft is aan jezelf gegeven. Dankjewel voor de liefde in je hart.  

Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Tags