Healing Paul: zondagmiddag 13 juni

Healing Paul: zondagmiddag 13 juni

Zondag 13 juni, aanvang  13:00 uur, deur open 12:30 uur, Brunssum. 

 

Het Chill Out House is een prachtig groot huis. Het is geen horeca gelegenheid, maar je kunt er wel overnachten.  Er zijn vele kamers, met in de nok van het gebouw een heilige tempel.  Wat kun je beter doen op een zondagmiddag dan je vleugels uitslaan, in de wetenschap dat jij volmaakt bent en de ander ook? Eén middag in de maand, waarin je helemaal je liefdevolle zelf kunt zijn.  

Zondagmiddag 13 juni aanvang:  13:00 uur, deur open 12:30 uur. Omstreeks 17:00 uur ronden we af.
Vergoeding: 40 euro, inclusief thee en koffie met wat lekkers. Naderhand is er gelegenheid om elkaar beter te leren met een wijntje en hapjes.

Locatie: Chill Out House, Julianastraat 45, Brunssum (Limburg).

Goed om te weten: Exclusief voor onze gasten is het mogelijk om voor de speciale prijs van 65 euro luxe in het Chill Out House te overnachten. Dit is met ontbijt. Meld bij je reservering dat het om een healing gaat. Niets is zo heerlijk om in de ontspanning te blijven. (Normale prijs is 85 euro.) 
Meer informatie: benigna.nu

Tip: Trek gemakkelijke kleren aan. Neem een eventueel een warme plaid en sokken mee.   

Belangrijk: De plaatsen zijn beperkt. Reserveer tijdig. Vol is écht vol. Reserveren voor de healing van Paul:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Elke tweede zondag van de maand is er een healing van Paul. Aanvang 13:00 uur, deur open: 12:30 uur. 
 Meer weten over Paul en de healing?

Healing Paul (jijbenteenwonder.nl)

Of lees een van de boeken van Lilian Ferru, over hoe de healings haar leven hebben veranderd. Zie de voorpagina op deze website.

 

Tags