Healing Paul & Lilian, zaterdag 7 maart Heerlen: ‘Jij bent eeuwig’

Healing Paul & Lilian, zaterdag 7 maart Heerlen: ‘Jij bent eeuwig’

Op deze zaterdagmiddag maken we contact met de tijdloze JIJ, waardoor er een opening ontstaat naar de vredige kracht in jou. 

Wat willen we eigenlijk in het leven? We willen gezond en vrij zijn, en ons niet door het lichaam laten beperken. We kunnen ons leven verruimen door steeds meer te beseffen dat onze wereld wordt geschapen door ons bewustzijn. Vanuit de verbinding met het licht in ons, is onze scheppende kracht onbegrensd. De healing brengt je terug naar de herinnering dat het volmaakte in jou werkzaam is, zodat je in vrede en harmonie kunt zijn. In de mate waarin we perfectie zien, zo zal het aan ons verschijnen. In de mate waarin we onze heiligheid en onschuld kunnen aanvaarden, in die mate zullen we het gaan beleven.

Tijdens de healing zal Paul zijn Galactische Lichtvrienden uitnodigen. Zodra hij zich afstemt zijn ze aanwezig, en vaak duidelijk voelbaar. Het gaat steeds om de herinnering dat jij ‘Eén bent met de Bron’. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar een verhoogd bewustzijn. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Vanuit zelfliefde laten we ons door het goddelijke aanraken. In het licht is niets onmogelijk.

Met vooraf uitleg van Lilian Ferru. Telkens is er een thema. Deze healing staat in het teken van de nieuwe jij. We laten de oude wereld achter ons, en gaan naar een nieuw besef van wat de geest vermag. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Lilian Ferru is auteur, heeft meerdere boeken geschreven over haar leven met Paul, en is daarnaast filmmaker en beheerder van www.degoednieuwskrant.nl

Datum: Zaterdagmiddag 7 maart
Tijd: Zaal open om 11:00 uur, aanvang 11:30 uur tot ongeveer 14:00/14:30 uur
Vergoeding: 30 euro

Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, Heerlen
Zaal: De Kersentuin, met uitzicht op de vijver, en grenzend aan een mooi buitenterras in het groen.
Bijzonderheden: Draag gemakkelijke kleren, neem warme sokken mee, en eventueel een plaid.

Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl
Reserveren Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen: Parkeren is gratis. Rij door de slagboom naar de achterkant van het pand. Loop na het parkeren terug naar de hoofdingang. Ga door de open poort. Je komt op een binnenplaats, ga naar links, loop het gebouw in, neem de eerste gang links, en je komt bij de Kersentuin.
Drankjes zijn exclusief en te bestellen aan de bar in de zaal. (In deze horecazaak is het niet toegestaan eigen drankjes mee te nemen).

Tip: Auberge de Rousch beschikt over een goede keuken. Wil je gebruik maken van het restaurant, dan is het raadzaam om vooraf een tafel te reserveren. https://derousch.nl

Tags