Healing Paul, Anzegem, (B) zondagmiddag 6 september

Healing Paul, Anzegem, (B) zondagmiddag 6 september

Zondagmiddag 6 september, 13:30 uur

Wat willen we eigenlijk in het leven? We willen gezond en vrij zijn, en ons niet door het lichaam laten beperken. We kunnen ons leven verruimen door steeds meer te beseffen dat onze wereld wordt geschapen door ons bewustzijn. Vanuit de verbinding met het licht in ons, is onze scheppende kracht onbegrensd. De healing brengt je terug naar de herinnering dat het volmaakte in jou werkzaam is, zodat je in vrede en harmonie kunt zijn. In de mate waarin we perfectie zien, zo zal het aan ons verschijnen. In de mate waarin we onze heiligheid en onschuld kunnen aanvaarden, in die mate zullen we het gaan beleven.

Tijdens de healing zal Paul zijn Galactische Lichtvrienden uitnodigen. Zodra hij zich afstemt zijn ze aanwezig, en vaak duidelijk voelbaar. Het gaat steeds om de herinnering dat jij ‘Eén bent met de Bron’. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar een verhoogd bewustzijn. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Vanuit zelfliefde laten we ons door het goddelijke aanraken. In het licht is niets onmogelijk.

Met vooraf uitleg van Lilian Ferru. Telkens is er een thema. Deze healing staat in het teken van de nieuwe jij. We laten de oude wereld achter ons, en gaan naar een nieuw besef van wat de geest vermag. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Lilian Ferru is auteur, heeft meerdere boeken geschreven over haar leven met Paul, en is daarnaast filmmaker en beheerder van www.degoednieuwskrant.nl

Datum: Zondagmiddag 6 september
Tijd: 13:30 uur, binnenkomst vanaf 13:00 uur
Vergoeding: 35 euro

Locatie: Steenovenstraat 21, Anzegem
Bijzonderheden: Draag gemakkelijke kleren

Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl
Reserveren Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags