Healing Paul & Lilian: zondag 9 februari, Hoogeveen

Healing Paul & Lilian: zondag 9 februari, Hoogeveen

Zondag, 9 februari, is er de eerste keer een healing in het noorden van het land, met als thema het diepe verlangen naar harmonie en genezing.

Ongeacht wat je met het lichaam meemaakt, wie jij ten diepste bent is volkomen onveranderd. In dit domein bevindt zich de stille tijdloze getuige van het eeuwige Zelf, dat zich de Bron herinnert.

Op deze zaterdagmiddag gaan we deze verruimde staat van bewustzijn ervaren. We maken contact met de tijdloze JIJ, waardoor een soort van verlichting, een opening naar de vredige kracht in jou, ontstaat. Of je het gelooft of niet, je bent in een eeuwige staat van eenheid. Een healing brengt je terug naar de herinnering dat het volmaakte in jou werkzaam is, zodat je in vrede kunt zijn. Vanuit de ontspanning en het vertrouwen, volgt het lichaam vanzelf. We nemen onszelf weer in eigendom.

Tijdens de healing zal Paul zijn Galactische Lichtvrienden uitnodigen. Zodra hij zich afstemt zijn ze aanwezig en vaak duidelijk voelbaar. Het gaat steeds om de herinnering dat jij ‘Eén met de Bron bent’. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar een verhoogd bewustzijn. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Vanuit liefde ontstaan wonderen. In het licht is niets onmogelijk.

Met vooraf uitleg van Lilian Ferru. Telkens is er een thema dat zich vanzelf aandient. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Lilian Ferru is auteur, heeft meerdere boeken geschreven over haar leven met Paul, en is daarnaast filmmaker en beheerder van www.degoednieuwskrant.nl Onlangs verschenen, het nieuwe boek: ‘Licht op genezing’

Datum: Zondagmiddag 9 februari
Tijd: Zaal open om 11:00 uur, aanvang 11:30 uur tot ongeveer 14:30 uur
Vergoeding: 30 euro

Locatie: Hotel Hoogeveen, Mathijsenstraat 1, 7909 AP, Hoogeveen.
www.hotelhoogeveen.nl

Reserveren Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijzonderheden: Draag gemakkelijke kleren, neem warme sokken, en eventueel een plaid, mee.

Algemeen: Hotel Hoogeveen is goed bereikbaar en ligt vlakbij de snelweg A28 Hoogeveen. Parkeren is voor de deur en gratis.

Image
Tags