Binnenkort is er een tweede healing op afstand

Binnenkort is er een tweede healing op afstand

Binnenkort is er weer een healing op afstand 

Binnenkort is er weer een healing op afstand. De datum wordt nog bekend gemaakt.

  

‘Eén met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen.

Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Deze healing gaat over het weer in eigendom nemen van je eigen grootsheid. Jij bent zuiver bewustzijn. Vanuit de stilte, het vertrouwen, de zelfliefde, laten we ons door het goddelijke aanraken en verbinden ons met de Bron. We nodigen de extase en euforie uit, en geven onszelf toestemming om het licht door ons heen te laten stromen.

Na afloop is er gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Lilian Ferru zal daarbij de vertaalslag maken en ook bepaalde thema’s toelichten.

Zondagmiddag 22 maart, en maandagavond  23 maart gaat niet door.

 

 

Tags