Healing Paul zondagmiddag, 26 juli, Brunssum

Healing Paul zondagmiddag, 26 juli, Brunssum

Aanvang 12:00 uur uur, deur open 11::30 uur

Healing Paul zondagmiddag, 26 juli, Brunssum

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Eén met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen.

Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Deze healing gaat over het weer in eigendom nemen van je eigen grootsheid. Jij bent zuiver bewustzijn. Vanuit de stilte, het vertrouwen, de zelfliefde, laten we ons door het goddelijke aanraken en verbinden ons met de Bron. We nodigen de extase en euforie uit, en geven onszelf toestemming om het licht door ons heen te laten stromen. Jij bent helemaal nieuw.

Na afloop is er gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Lilian Ferru zal daarbij de vertaalslag maken en ook bepaalde thema’s toelichten.

Zondagmiddag 26 juli in Brunssum
Deur open: 11:30 uur. Aanvang 12:00 uur tot ongeveer 14:30 uur.
Let op: Gezien het zeer beperkt aantal plaatsen is de voucher uit het boek: ‘Licht op genezing’, voor deze gelegenheid niet geldig.

Vergoeding 35 euro
Zorg voor gemakkelijke kleren en eventueel een plaid.
Locatie: Chill Out House: Julianastraat 45, 6441 BS Brunssum

Reserveren: Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tags