Cursus Heilige Vrouwen, 24 februari, 2 en 9 maart

Cursus Heilige Vrouwen, 24 februari, 2 en 9 maart

Korte intensieve cursus op drie maandagavonden.We gaan van kleinheid naar grootheid, we maken contact met ons Ware Wezen, en gaan voorbij de Schepping.

Naar aanleiding van een droom over een grote adelaar die mij een enorme veer gaf, is het idee ontstaan om een intensieve bijeenkomst van drie maandagen (achter elkaar) te organiseren. In eerste instantie alleen voor vrouwen.  

Voor een aantal is het tijd om versneld naar een verhoogd bewustzijn opgetild te worden, zo werd mij duidelijk. Ik ben ervan overtuigd dat jij er alleen bij bent als dit zo moet zijn.  Drie achtereen-volgende maandagen een healing, waarbij we gezamenlijk als groep zowel de diepte als de hoogte verkennen. Dat vraagt om commitment en bereidwilligheid om ook inderdaad zonder uitzondering drie keer te komen. Je moet dit écht willen. Weet dat je leven hierna niet meer hetzelfde zal zijn.

Bij elke bijeenkomst diepen we een thema uit, waardoor inzicht ontstaat over wat jouw eventueel blokkeert om je verbonden te voelen met de Bron, en om daar ook naar te leven.  Deze avonden gaan over afscheid nemen van oude overtuigingen, je grootheid weer in eigendom nemen, ont-krampen, zelfliefde, zuiver bewustzijn, en goddelijke aanraking. Telkens is er een intense healing van Paul, waar je door zijn Galactische Vrienden aan een lichtinfuus wordt gelegd en meege-nomen wordt naar andere dimensies. We gaan door de poort naar een nieuwe frisse wereld van lichtheid. We scheppen een openheid waardoor het contact met de Bron kan worden hersteld. Dan komt er een macht in ons leven waardoor we dingen kunnen doen die voorheen onmogelijk leken.

Zie ook de knop Paul op deze website.

Binnenkomst 19:00 uur. In de privésfeer, met alle aandacht voor jou. Rondom 22:00 uur sluiten we af (kan uitlopen), Heerlen. 

Meer informatie: Lilian Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuwe datum volgt

Van kleinheid naar Grootheid

Contact met je Ware Wezen

De Verbinding met de Bron


Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en blijf op de hoogte.

Tags