Healing van Paul, nieuwe datum volgt

Healing van Paul, nieuwe datum volgt

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar.

Nieuwe datum volgt...

Lieve Jij,

Namens Paul, nodig ik je voor een healing op afstand, waarbij je bewust wordt van alle deelnemers die zich in de geest op dit veld afstemmen.  Vrede is je natuurlijk staat van zijn. Laten we daarom het licht verwelkomen. Laten we ontspannen. Laten we wonderen verrichten. Wonderen worden gezien in het licht, en niet in de duisternis van angst. Juist nu is het zo belangrijk om alles wat in je blikveld komt, te zegenen en te vergeven. We gaan de deur van oneindigheid in onszelf openen.

Stem je af op Paul. Ben je bewust van het veld, de Lichtwezens, je medemens, het licht in jou, en je verbondenheid met de Bron. Stel je een tuintje voor, omringd door het groen, met een kabbelend watervalletje. Daar zijn wij, in Heerlen. Als de klok 13:00 uur slaat, zal ik dit hardop zeggen: (je mag meedoen). 

‘Ik vergeef mezelf voor alle onbewuste schuld die nooit heeft plaats gevonden. Ik ben één met de Bron en niets anders! Mijn heiligheid zegent de wereld, want ik zegen mijzelf. En er is niets dat mijn heiligheid niet kan. En ik maak nú aanspraak op de wonderen waar ik recht op heb. Aan allen bied ik het wonder van volledige genezing aan.’

Hier wacht je even. Voel hoe het wonder bij je terug komt. Voel je heel en genezen. Jij bent immuun en onaantastbaar. Voel hoe lichtwezens jou omringen, en leg al je angsten in hun handen. Herinner je weer dat jij een krachtig licht bent. Dan draaien we de muziek van ‘Chant of Heaven’. Maak je geest leeg, verbind je heel bewust met de Bron van liefde, open je. Zink dan dieper in jezelf, in het volste vertrouwen dat de kosmos de rest doet. Hou in je achterhoofd dat jij niets hoeft te doen. Ga in de overgave. Je ogen zijn gesloten, je wacht op wat komen gaat. Laat het maar gewoon gebeuren. Ben je bewust dat je deel bent van een enorm krachtig lichtveld. Laat je meenemen naar hogere bewustzijnssferen, en zie gewoon wat het met je doet.

De healing duurt ruim een half uur, daarna blijven we nog een tijdje in stilte. Weet dat dit goddelijke tijd is, en nog drie dagen nawerkt. En ook dat je eerder dan de aangegeven tijd al iets kunt gaan ervaren. Als je je even anders voelt, is dat heel normaal. Het is het licht in jou dat geneest. Het is het licht in jou dat we bekrachtigen. Er is geen betere ‘bescherming’, dan dat jij in het licht staat. En hierna ga je stralen, waarmee je iedereen die je tegenkomt in de liefde zet. Waar liefde is, is angst onmogelijk. Jij glimlacht en je vervult je functie. Je doet waar je voor gekomen bent.

Om nog wat vragen te beantwoorden: DIT IS VOOR IEDEREEN! Je hoeft nergens in te loggen, behalve dan in het collectieve veld, dat zich eensgezind afstemt op de Bron, Paul, en zijn Lichtvrienden. Je hoeft je niet aan te melden, want dit gebeurt op afstand, waarbij we ons in de geest verbinden.

Er zijn geen kosten aan verbonden, hoewel een donatie aan het Angelfonds zeer gewaardeerd wordt. Juist nu zijn er mensen die een steuntje in de rug hard nodig hebben, zodat men het geloof in het goede niet verliest. Laat je hart spreken, zodat we met Kerstmis weer onze ronde kunnen maken. 

Ik vind het fijn om reacties te ontvangen, maar kan niet beloven dat ik iedereen persoonlijk antwoord. Wel lees ik elke mail voor aan Paul. Dit is geen meditatie, activatie, visualisatie, of wat dan ook. Het is een healing, waardoor jij meer voeling krijgt met de grootsheid van jouw wezen, en de macht die je ter beschikking staat. Het is het licht dat niet alleen jou geneest, maar ook alles om je heen. Jij, die ons kent, kan zich met ons verbinden. De Lichtwezens doen de rest, en Paul draagt het veld.

Inmiddels hebben al honderden mensen deelgenomen. Wanneer we onze krachten bundelen, in een eenduidig doel, heeft dit een enorm effect. Wanneer we vrijgevig zijn in onze liefde, kan het wonder niet uitblijven. We nemen onze macht weer in eigendom, en verlichten de wereld met het licht dat wij zijn. Laten we het leven en ons bestaan vieren. 

Ik hoop dat jij er bij bent,

Liefs Lilian 

Donaties voor het Angelfonds. 
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening: IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A      

 

Een impressie van een healing op afstand, 

 

De link naar de muziek van Chant of Heaven

">

Tags