Het Nieuwe Opstellen

Het Nieuwe Opstellen

Maandagavond met het nieuwe opstellen

 

Het Nieuwe Opstellen
Woensdagavond 12 april, voor iedereen

 We bevinden ons allemaal in een veld. Dat kan het familieveld zijn, het organisatieveld, het kwantumveld, het collectieve veld, en uiteindelijk het veld van de Bron. In het veld bevindt zich alle kennis, waar we gemakkelijk toegang tot hebben via opstelling.

Wat weggestopt is, bepaalt in de onderstroom je leven. Vaak zijn we zo verstrikt in allerlei drama’s, dat de liefde en het gevoel van eenheid is geblokkeerd. Het nieuwe opstellen is een effectieve en snelle manier om duidelijk te krijgen wat er speelt. In tegenstelling tot de klassieke benadering, (Bert Hellinger) wordt er niets gestuurd of gefikst. Het gaat om het zien van wat verborgen is. Daarmee verandert alles.

Het veld komt in beweging. Dan kunnen er zomaar wonderen gebeuren. Dan kan het zijn dat mensen elkaar nader komen, dat een organisatie weer succesvol is, of dat er een groot inzicht ontstaat, waardoor je weer in vrede bent met de situatie en jezelf. Elk thema, elke klacht, elke ziekte, elke relatie, elk familieprobleem, elk verdriet kun je inbrengen. Opstelling is altijd verhelderend en helend. Je gaat het verhaal achter het verhaal ontdekken, wat heel bevrijdend werkt.

Ik heb mijn eigen unieke methode, waarbij je snel tot de kern komt. Na elke opstelling is er een duiding over wat je is getoond. Dat bespaart je een eindeloze zoektocht en uren aan therapie. We besluiten de avond met een vergevingsessie en een korte healing. Voor elke deelnemer is er alle aandacht, iedereen komt aan de beurt.

Woensdag 12 april
Deur open 19:00 uur, aanvang 19:30 uur.
Omstreeks 22:30 uur ronden we af.
Vergoeding 30 euro, inclusief hapjes en drankjes.
Parkeren is gratis in de straat of om de hoek.
Locatie is in Heerlen, na je reservering ontvang je het adres.
Reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tags