Ik ben zooo blij dat jij bestaat...

Ik ben zooo blij dat jij bestaat...

Lieve Jij,

Gisteren was na lange tijd weer een persoonlijke healing van Paul. Zoals gewoonlijk geef ik een introductie, waarbij bij deze keer ook de actualiteit aan bod komt.

Wat moeten we met al die angst? Wat is de remedie? Of anders gezegd: hoe dan wel? In mijn optiek is het heel eenvoudig om de wereld in een weekje te verlossen van alle waanzin. Hoe zou het zijn om nooit meer bang te zijn? Hoe zou je leven als je wist dat je niet kunt sterven?

Het was zo fijn om weer samen te komen. Waar moet je met je liefde heen, als er niemand is om aan te geven? Welke zin heeft het leven, als je jouw heiligheid niet kunt uitbreiden? Wat maakt werkelijk gelukkig? Wat geneest? En natuurlijk de grote vraag: wat is normaal?

Veel kijkplezier,

Liefs Lilian

Ps: Het gaat goed met onze kittens. Er zijn al vele verzoekjes om het vervolg. Deel 4 is in de maak, en komt er binnenkort aan.

Ps: Op zondagmiddag 26 juli is een healing van Paul in het Chill Out House, in Brunssum, (beperkt aantal plaatsen). De laatste healing op afstand is waarschijnlijk in het najaar.

Ps: Voor een documentaire voor Videoland, ben ik op zoek naar de Belgische Master Maya. Zij is uit de organisatie van Master Sha gestapt. Weet iemand waar Maya te bereiken is?
 
Ps: Dankjewel, dankjewel. Aan alle lieve mensen voor hun donaties aan het Angelfonds. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Al wat je geeft is aan jezelf gegeven. Als je dit principe eenmaal doorgrondt, dan is geven het mooiste wat er is.  

Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt, te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Tags