Lilian Ferru over ontkrampen

Lilian Ferru over ontkrampen

Onlangs vertelde ik in een nieuwsbrief hoe ik tijdens een healing van Paul in een enorme kramp terecht kwam. Vanaf mijn middenrif trok het naar mijn kruin, alsof ik in een bankschroef zat, waarna ik het gevoel had alsof mijn hersens onder stroom stonden.

Het was dat ik me in een healing bevond, anders zou ik er bang van zijn geworden. Met mijn bewustzijn bleef ik bij de pijn en zag dat daar achter alleen maar liefde was. Toen doorzag ik het hele mechanisme en ook wat de liefde wilde zeggen. 

Liefde schiep ons als Zichzelf. Waarom zijn we dan niet onszelf? Wat weerhoudt ons om de connectie te voelen met het Licht in ons? Velen hebben geen idee hoe de chronische kramp zich al diep in de cellen heeft genesteld. We moeten zoveel, ook en vooral van onszelf. We proberen het leven onze wil op te leggen. Stress is de oorzaak van kramp. Stress maakt ziek. Ont-krampen gaat verder dan ont-stressen. Het is je bewust worden dat de kramp er al is. Dan is het niet zo verwonderlijk dat het lichaam ooit reageert met fysieke klachten. Alle kramp ontstaat door stress. Wij richten ons op de stress en hebben niet eens in de gaten hoe we met opgetrokken schouders ongelukkig door het leven gaan. We nemen allerlei kwaaltjes voor lief, alsof het normaal is dat je wel iets hebt. Stijve spieren, of wat rug of buikpijn, is dan nog wel het minste dat een mens kan overkomen. En over verdriet nog niet eens gesproken.

Dat wat ons weerhoudt om het innerlijke licht te ervaren is ook wat stress veroorzaakt. Ontspanning betekent jezelf zijn. Wie contact heeft met zijn Ware Wezen ontspant vanzelf. Je hoeft niets meer. Jij bent al compleet, heel en heilig.  Werkelijke ontspanning is alleen mogelijk in overgave en in het vertrouwen dat je de Bron niet kunt verlaten. Onze reis door het leven loopt niet altijd zoals gepland, maar als je met de stroom kunt meegaan kom je altijd op een plek waar het goed is, waar het heilig is. Waar je de waarheid kent. Het is juist de reis die je bij de acceptatie brengt, waardoor je in alles volmaaktheid kunt gaan zien. Licht brengt altijd ontzag voor de goddelijke orde met zich mee. Alleen grootsheid kan oprecht knielen. Een ware buiging komt altijd vanuit het hart.

Als het hart spreekt is angst onmogelijk. Kramp is al gemanifesteerde stress. Onderdeel van de healings is altijd een diepgaande ontspanning, zodat geest en lichaam tot rust komen. Als alles op slot zit kan de kosmos nog zo hard aan je deur kloppen, je bent onbereikbaar, maar eerst moet je bewust worden van wat er speelt.

Jezelf openen betekent dat je de moed hebt om muurtjes af te breken en genezing verwelkomt. De reis gaat van kleinheid naar grootheid. Je kunt niet gelukkig zijn als je meent dat je je best moet doen, of erger nog: je moet opofferen. Laten we daar eindelijk eens mee ophouden. Na afloop van deze intense healing kwam ik in een diepe louterende rust. Ik ontsteeg als het ware mijn lichaam en was oneindigheid. Neutraal, absoluut, onsterfelijk. Zoveel meer dan het poppetje dat op deze planeet rondrent. Genezing begint bij de waarheid dat jij niets hoeft te doen. Dat het licht in jou LEEFT. Dat jij je daarop mag vertrouwen.

Ben je er klaar voor om Thuis te komen in jeZelf? Op zaterdagmiddag 22 december is er een SUPER INTENSIVE SOULHEALING in Auberge de Rousch in Heerlen. Samen met Marieke Meulenberg en Stephan Winters brengen wij jou terug naar jouw stralende Zelf. Reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt. Ook starten Paul en ik met een tweede groep van zeven heilige vrouwen voor drie achtereenvolgende maandagen waar we een aantal thema’s gaan uitdiepen. De data zijn: 19 en 26 november en 3 december. Aanvang 19:00 uur. In Heerlen, voor het haardje. Voel je dat duwtje, nu je dit leest? Stuur dan een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Paul zegt dat de mannen nog even moeten wachten voor deze reeks.  

Tot slot nog een filmpje waar ik in Den Bosch iets vertel over ‘ont-krampen’ en hoe ik tijdens de heenreis nog eens even mocht ervaren hoe het voelt om in een kramp te schieten. Het gaat niet om de stress, het gaat om de kramp. Het gaat erom dat we ons bij stress snel hervatten en onszelf terug brengen naar het besef dat er altijd leiding is. Als we er maar om vragen. Als we er maar op durven te vertrouwen. Als we maar kunnen ontspannen in het moment. Dit heilig ogenblik is alle tijd die er is.

Veel liefs, Lilian, ook van Paul.

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website

Tags