Lilian Ferru: ‘Wie ben je zonder verleden?’ (video)

Lilian Ferru: ‘Wie ben je zonder verleden?’ (video)

Lilian Ferru: ‘Wie ben je zonder verleden?’

 

 

Augustus: driedaagse ‘Eén met de Bron’ retraite

Lieve jij,
 
De zomer is begonnen en ik was de eerste keer in Nijmegen voor een healing. Niet iedereen kon komen door het boerenprotest. Dat is helemaal niet erg, ik kan alleen maar hopen dat hun stem wordt gehoord. Eerlijk gezegd hoop ik dat ieders stem wordt gehoord.

Een stukje van de middag is gefilmd. Kan ik in het heden blijven? Wie zouden we zijn als we met een nieuwe blik om ons heen kunnen kijken? Wat als we de bril van oordeel zouden afzetten en alles als fris en nieuw zien? Wat als we doorzien dat alle pijn hetzelfde is en dat we met z’n allen in hetzelfde schuitje zitten? Deze opname gaat over mededogen en over dat jij een Lichtwezen bent. Durf je te voelen wat je voelt? Ik wel en daar vertel ik ook over. De vraag is dan: sta je op een rots of op drijfzand?
 
Ik wens je alvast veel kijkplezier.

 

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.   
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

 

Healing: 6 juli Knokke Heist, 17 juli Brunssum,12 t/m 14 augustus Retraite

 

Op woensdagmiddag 6 juli (Knokke Heist), en zondagmiddag 17 juli (Brunssum) is er gelegenheid om ons met Paul te verbinden. Vanuit zijn galactische wereld, is hij in de geest met ons. We laten de middag vanzelf ontstaan. Met een voorwoord van Lilian Ferru, auteur van acht boeken. Aanvang 13:00 uur, deur open 12:30 uur.
Van vrijdag tot en met zondag 12 t/m 14 augustus is er de ‘Eén met de Bron’ retraite

Vaste locatie Brunssum: Chill Out House, Julianastraat 45 in Brunssum. Inclusief thee, koffie en wat lekkers. Met na afloop een hapje en drankje en samenzijn met gelijkgestemden. Deur open om 12:30 uur. Het is ook mogelijk om te overnachten. benigna.nu  
Andere locatie: Knokke Heist kijk bij de agenda op de website. 


Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Tags