Licht op Genezing

Licht op Genezing

Zodra ziekte zich aandient, zijn we vanuit wanhoop geneigd om elke strohalm aan te grijpen. Wat moet je doen als je in paniek bent? 

Na de ‘bijna dood ervaring’ van haar man Paul, begint Lilian Ferru aan haar zoektocht naar wonderen. Dat brengt haar in contact met bekende genezers, die oplichters blijken te zijn. In dit boek maak je kennis met wat er achter de schermen van het spirituele wereldje zoal te koop is, en hoe gemakkelijk we bedrogen kunnen worden.

Alles verandert als Lilian tot haar verbazing ontdekt dat haar man contact heeft met Galactische Lichtwezens, en per toeval erachter komt dat hij een healer is. Paul brengt mensen liefdevol terug naar de essentie van wie ze zijn. Wat is de oorzaak van ziekte? Ben je in staat om jezelf te genezen? En zo ja, hoe dan? Wie is de dokter? Zijn we misschien zelf onze eigen heelmeester?

‘Licht op Genezing’ is geen doorsnee ‘spiritueel’ boek. Geen rozige teksten over positief denken, maar genezen vanuit de macht die jou is gegeven. Dit inspirerende boek vat niet alleen alle wijsheid samen, maar is ook de sleutel tot innerlijke vrede en geluk. Het gaat om werkelijke bevrijding, en niet alleen om verzachting van pijn. Paul heeft één machtige boodschap, die je leven zal veranderen.

Lilian Ferru heeft zes boeken geschreven, met allen een vijf sterrenwaardering op bol.com. Behalve auteur is zij beheerder van degoednieuwskrant.nl, stichting: jijbenteenwonder.nl, en het Angelfonds. Daarnaast is zij filmmaker, met interviews over zingeving en bewustwording. Ook bestudeert Lilian al jaren: ‘Een Cursus in Wonderen’.

Cadeautje voor jou, met achterin het boek een voucher voor een onvergetelijke ervaring.
De voucher is je gratis ticket voor een eenmalige toegang tot een healing met Paul.

Nu rechtstreeks te bestellen bij de uitgever:

Of bij bol.com, of elke boekhandel.
 
Prijs: € 24,95

Uitgever: www.piramidions.nl

www.jijbenteenwonder.nl of www.degoednieuwskrant.nl

Extra informatie: Je maakt kennis met wat er achter de schermen van het spirituele wereldje zoal te koop is, en hoe gemakkelijk we bedrogen kunnen worden. Tussendoor vertel ik over mijn dagelijks leven. Wat is spiritualiteit en hoe breng ik dat in de praktijk? Wat doet Paul? Hoe wordt een healing ervaren, wat gebeurt er dan allemaal?

Ik vertel je eerst wat genezing niet is, om je vervolgens mee te nemen naar wat het wél is. Ik vertel over de wonderstaat en hoe je het lichaam anders kunt bezien. Er zijn zoveel verhalen over spontane genezing. Ik heb dit boek geschreven voor iedereen die met ziekte te maken heeft. En ook voor zorgverleners en artsen, hoe je het herstel kunt bevorderen. En wat als een dierbare getroffen wordt door iets ernstigs? Ik ga terug in de tijd en schrijf over mijn eigen ervaringen. Het is zo belangrijk om trouw te blijven aan je eigen intuïtie.

We krikken het onderscheidingsvermogen op, en gaan van kleinheid naar grootsheid. We herinneren ons wie we werkelijk zijn, en welke macht ons ter beschikking staat. We hervinden onze innerlijke gezondheid. Dat is waar Paul voor staat. Het is iets dat ik iedereen gun. Achterin het boek vind je een voucher. Een cadeautje voor jou, voor een groepshealing met Paul. Zodat iedereen kennis kan maken met de universele liefde in zichzelf.

Een geboorte is altijd iets moois. Iets nieuws komt in de wereld. Er is geen verleden. Jij kunt jezelf ook als nieuw zien, puur levend in dit moment. Jij bent zo heilig en je weet het niet, of amper. Laat ik je er dan aan herinneren met dit boek. Ook jij bent een wonderdoener. Jij bent niet alleen in staat om jezelf te genezen, maar ook je medemens. Een groter cadeau kun je niet geven. Laten we onszelf verheffen naar een niveau waar niets onmogelijk is. Laten we openstaan voor een nieuwe wereld waar ziekte niet kan bestaan.

Image
Tags