agenda

Soulhealing Paul & Lilian zaterdagmiddag: 1 juni, Breskens

adelaarNa zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa.

 

 

Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Eén met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen.

Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Deze healing gaat over het weer in eigendom nemen van je eigen grootsheid. Jij bent zuiver bewustzijn. Jij mag stralen en gelukkig zijn. Vanuit de stilte, het vertrouwen, de zelfliefde, laten we ons door het goddelijke aanraken en verbinden ons met de Bron. We nodigen de extase en euforie uit, en geven onszelf toestemming om het licht door ons heen te laten stromen. We zijn gelukkige leerlingen, we zetten de laatste stap voorbij de Horizon.

Na afloop van de healing van Paul, is er gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Lilian Ferru zal daarbij de vertaalslag maken en zal ook bepaalde thema’s toelichten.

Zaterdagmiddag 1 juni, Breskens, met uitzicht op zee
(vol - zondagochtend 2 juni is wel nog plaats, zie de agenda op deze website)

Deur open: 13:00 uur. Aanvang 13:30 uur tot ongeveer 16:00/16:30. Beperkt aantal plaatsen.

Vergoeding 30 euro
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee
Reserveren: Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

Locatie: Port Scaldis, Breskens, met uitzicht op zee.

Port Scaldis bevindt zich buitendijks aan de jachthaven van Breskens. Om Port Scaldis te bereiken moet je over de dijk rijden en weer parallel aan de jachthaven, (aan de kant van de zeezijde), terug rijden, richting de drie appartementsgebouwen. Voor de navigatie: plaatsnaam Breskens invoeren, bij straat ‘Port Scaldis’. Het appartement bevindt zicht in het eerste gebouw. Op de begane grond, naar links, aan het uiterste eind van de gang, hoek- appartement 1-03.

Lees ook het nieuwe boek van Lilian Ferru: 'Voorbij de Horizon', over haar eigen proces met de healing van Paul. 

Nu verkrijgbaar, rechtstreeks bij de uitgever: http://www.piramidions.nl/node/147 of www.bol.com