agenda

Healing Paul & Lilian, zondagochtend 2 juni Breskens, wat is genezing?

gelukkig zijn1Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen vanuit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt, zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar.

 

‘Eén met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker verbonden met het licht, hoe meer vreugde, ontspanning, en ont-kramping men gaat ervaren. Dit gaat ver voorbij de ziekmakende stress.

Deze ochtend staat in het teken van ware genezing. Dit thema is juist interessant voor medici, artsen, voor wie in de reguliere of alternatieve gezondheidszorg werkt, maar ook voor mensen die noodgedwongen behandelingen moeten ondergaan, en voor iedereen die geinteresseerd is.
Er daagt een nieuw besef, maar waar gaat het dan om? Betreft het uitsluitend de kwaal, of kijken we ook naar de oorzaak in plaats van uitsluitend het gevolg? Wat is het lichaam, wat is ziekte? Is spontane genezing mogelijk? Waardoor ontstaat remissie? In hoeverre beïnvloedt de vertrouwensband tussen arts en patient het genezingsproces? En wat als medicatie, bestraling of operatie, niet het gewenste resultaat heeft?

Artsen zijn geen psychologen, maar kunnen zoveel meer als ze in afstemming zijn. De ongenezer genezer is niet in staat om daadwerkelijk te genezen, maar biedt enkel een remedie tegen de kwaal, waardoor herhaling een reëel optie is. Hoe kan een genezer werkelijk genezen?
Tijdens deze healing van Paul word je meegenomen naar andere bewustzijnsvelden
waardoor inzicht ontstaat. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden. Met kleine oefeningen om naar de pijn te gaan, in plaats van weg te kijken, en ook om de neutraliteit van het lichaam te ervaren.

Lilian Ferru schreef voor een weekblad, (Weekendgezet, 1 miljoen oplage), gezondheidsartikelen, die hun tijd ver vooruit waren. Ook is zij auteur van een aantal boeken. Lilian maakt de vertaalslag voor Paul en zal bepaalde thema’s toelichten. Na afloop is er gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.  

Zondagochtend 2 juni, Breskens, met uitzicht op zee.
Deur open: 10:30 uur, aanvang 11:00 uur.  

Vergoeding: 35 euro. Beperkt aantal plaatsen.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee
Reserveren: Lilian Ferru: info@jijbenteenwonder.nl

Locatie: Port Scaldis, Breskens

Port Scaldis bevindt zich buitendijks aan de jachthaven van Breskens. Om Port Scaldis te bereiken moet u over de dijk rijden en weer parallel aan de jachthaven, (aan de kant van de zeezijde), terug rijden, richting de drie appartementsgebouwen. Voor de navigatie: plaatsnaam Breskens invoeren, bij straat ‘Port Scaldis’. Het appartement bevindt zicht in het eerste gebouw. Op de begane grond, naar links, aan het uiterste eind van de gang, hoek- appartement 1-03.

Impressies: