agenda

Uniek: Healing Paul & Angelwalk 14 december, Heerlen

kleur engelHeb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om wérkelijk vanuit het besef dat je één bent met de Bron, je te verbinden met je medemens?

 

 

Wat is er mooier dan ware zielsverbondenheid? Wonderen zijn een uiting van liefde. Het is de maximale dienst die je een ander kunt geven. In deze veilige setting mag jij helemaal jezelf zijn, een expressie van puur licht. Je gaat ervaren hoe bevrijdend dit kan zijn.

Paul zal zijn Galactische Vrienden uitnodigen, waarbij de energie dusdanig wordt verhoogd  dat jij voeling hebt met het volmaakte goddelijke dat eeuwig door jou heen stroomt. Het gaat steeds om de herinnering dat jij ‘Eén met de Bron bent’. Op deze zaterdagmiddag gaan we doen waar we voor gekomen zijn. We breiden de liefde die we zijn, uit naar onze medemens en naar onszelf. We nodigen, met kerstmis in het vooruitzicht, het Christuslicht in ons uit om door ons heen werkzaam te zijn. Al wat we geven komt in duizendvoud bij ons terug. Delen is vermeerderen. De impact van deze middag is niet te overzien, voor jezelf, de ander, het veld waarin jij je bevindt. Vanuit de oneindige liefde laten we ons door het goddelijke aanraken. Paul tilt je op naar bewustzijnsvelden waarin niets onmogelijk is. Licht is de genezende kracht. 

Voor iedereen is er een korte ontmoeting met Paul. Daarna loop je met gesloten ogen door een haag van menselijke engelen. De een wandelt in gelukzaligheid, de ander is tot tranen toe ontroerd. Aan het eind is er een warm welkom. Durf te voelen, durf jezelf te zijn. Laat je leiden door wat er zich op deze middag aandient. De Angelwalk herinnert je aan Thuis, je Oorsprong en je Bestemming. Jij bent de engel waar iedereen op heeft gewacht. Voel je vrij om te zijn wie je bent.

In het verleden hebben we vaker een Angelwalk georganiseerd, steeds was het een indrukwekkende ervaring. Nog niet eerder is dit gedaan met een healing van Paul. Het wordt dus een unieke en bijzondere middag, maar in een kleinere groep dan voorheen. De Kersentuin is een middelgrote ruimte, waardoor de plaatsen beperkt zijn. De Angelwalk is altijd snel vol, reserveer tijdig. Mocht je alsnog onverwacht verhinderd zijn, laat het dan svp tijdig weten, zodat iemand anders je plek kan innemen.

Datum: Zaterdagmiddag, 14 december
Tijd: Zaal open om 12:30 uur, aanvang 13:00 uur.
Vergoeding: 40 euro

Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, Heerlen
Zaal: De Kersentuin, met uitzicht op de vijver, in het groen. 
Bijzonderheden: Deze middag duurt langer dan je van ons bent gewend, maar uiterlijk tot 17:00/17:30 uur. Ook mooi om cadeau te geven. We vieren kerstmis zoals het bedoeld is. Je gaat op vleugels naar huis. Draag gemakkelijke kleren, neem warme sokken mee, en eventueel een plaid.
Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl
Reserveren Lilian: info@jijbenteenwonder.nl
Algemeen: Parkeren is gratis. Rij door de slagboom naar de achterkant van het pand. Loop na het parkeren terug naar de hoofdingang. Ga door de open poort. Je komt op een binnenplaats, ga naar links, loop het gebouw in, neem de eerste gang links, en je komt bij de Kersentuin. Drankjes zijn exclusief en te bestellen aan de bar in de zaal. (In deze horecazaak is het niet toegestaan eigen drankjes mee te nemen).

Tip: Auberge de Rousch beschikt over een goede keuken. Wil je gebruik maken van het restaurant, dan is het raadzaam om vooraf een tafel te reserveren. https://derousch.nl