Interview met Marieke Meulenberg, Lighthouse Vlissingen

kleuren vrouw33Heel af en toe kom je iemand tegen die als je als zielsverwant herkent. Dan maakt je hart een sprongetje, dan ga je van die persoon dromen, of je weet dingen die je normaal niet zou weten. Steevast word je blij van elk contact.

 

 

Zo vergaat het mij met Marieke Meulenberg. Onze weg door het leven vertoont veel parallellen. Het pad gaat van kleinheid en onzekerheid naar de ontdekking dat we liefde zijn en de Bron nooit kunnen verlaten. Dit pad lopen we allemaal.

Gisteren was Marieke op bezoek. Het werd een bruisend gesprek met onderwerpen die ons allen aangaan. Marieke Meulenberg groeit op als stoere boerendochter in Zeeland. Om te overleven wordt ze een bikkel, totdat het lichaam protesteert. In dit interview vertelt Marieke over haar ontdekkingreis met Brandon Bays, John of God, de cruise met Anita Moorjani, en de healings met Paul. Mogen we boos en verdrietig zijn? Waarom doen we er alles aan zodat er maar van ons wordt gehouden? Leef jij het leven zoals het voor jou bedoeld is? Een gesprek over het innerlijk kind, familiepatronen, grenzen stellen, overgave, goddelijke helpers, ziekte en genezing, en vooral liefde als medicijn.

Creatieve duizendpoot Marieke Meulenberg is stewardess, moeder van twee zonen, heeft zes indrukwekkende katten, organiseerde reizen naar John of God, is Helende Reis therapeute, heeft een boek hierover geschreven, geeft Manna sessies en Soulhealings, en heeft onlangs het Lighthouse in Vlissingen geopend, dat ook een B&B is. http://www.dehelendereisindepraktijk.nl.

Op zaterdagmiddag 23 juni is in het Lighthouse een soulhealing met Marieke en Paul, op zondagochtend 24 juni is er een healing van Paul.Reserveer tijdig, plaatsen zijn beperkt.

Liefs, Lilian