Maak kennis met Engel Yara

yara2Een bijzondere ontmoeting met een engel die op deze wereld leeft. Ze heet Yara. Ze kwam op bezoek, er was een healing met Paul, en een ontmoeting met de Lichtwezens. Maak kennis met Yara. Je hart zal smelten.

 

 

 

 

 

Wil je Yara volgen? Abonneer je dan op Fluffly Unicorn Yara (youtube)

 

Onlangs is het nieuwe boek van Lilian Ferru verschenen: 'Leven met het Licht aan'.

Wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Nee, hoe meer jij jouw ware Wezen ervaart, hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt. Dat betekent dat je waar nodig grenzen stelt en afscheid neemt van ongezonde relaties. Lilian vertelt over haar leven met Paul. Hij is een van de nieuwe healers die de mens begeleidt op het pad van zelfgenezing. Na een bijna dood ervaring heeft Paul contact met andere dimensies en nodigt hij zijn Galactische Vrienden uit om zich met ons te verbinden. Ook al word je aan een lichtinfuus gelegd, spirituele groei biedt geen gemakkelijke uitweg uit pijnlijke situaties. Integendeel, het kan je juist de sleutel van de kelder aanreiken waar je mag gaan opruimen. Overal verkrijgbaar of te bestellen bij www.bol.com

‘Leven met het Licht aan’ is het zesde boek van Lilian Ferru. Behalve auteur is zij ook beheerder van www.degoednieuwskrant.nl, filmmaker, en organisator van de healings van Paul: www.jijbenteenwonder.nl Op youtube kanaal Lilian Ferru Productions zijn meer dan honderd interviews te bekijken over bewustwording en zingeving.

boek leven met het licht aan

 

Interview met Paul over Lichtwezens en 'Een met de Bron'.