We zetten de laatste stap en zijn vrij...

bde2Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar het rommelt om mij heen. Komt het omdat Uranus in de laatste graden van ram loopt, en zijn overgang maakt naar het teken stier?

 

Planetair gezien is het een ‘noisy’ maand. Mijn tijd als astrologe ligt ver achter mij, dat neemt niet weg dat zo’n beetje iedereen die ik spreek, in een maalstroom van veranderingen is terecht gekomen. Wat nu? ‘Eén met de Bron’, zegt Paul, ‘en niets anders.’ Hoe waar is dit. Het houdt ons veilig in het Oog van God, vanwaar we onze grootsheid aanvaarden.

Het goede nieuws is dat mijn boek op het punt staat om geboren te worden. Martien Kooy heeft de cover ontworpen en mijn uitgever, Jan Wicherink, is hard aan het werk, zodat het kindje het daglicht kan zien. Tijd dus voor beschuit met muisjes. Het boek is bij piramidions.nl of bol.com, te bestellen. Of via deze link: http://www.piramidions.nl/node/147

Waar gaat het over? Zoals de titel: ‘Voorbij de horizon’, al zegt, is het heel goed mogelijk om je bewustzijn te verheffen. Je bent nog steeds in deze wereld, maar je blijft verbonden met het licht in jou. Soms is dat een hele krachttoer, maar soms zijn er ook zomaar wonderen. Ik vertel openhartig over mijn leven met Paul, wat ik weer allemaal meemaak, hoe gelukkig ik dankzij de healings ben, maar ook over de testjes. Eén ding is zeker: ik ben over de streep. Tussendoor zijn er dromen, van adelaars en grote veren. Dan weer heb ik nachtelijke feestjes, met regelrechte openbaringen, waarin ik opgenomen word in een enorme bol van Licht. Ik weet het: het klinkt te maf voor woorden, en toch is het zo.


Paul en ik hebben vele bijzondere dingen mogen meemaken. Alle fantastische mensen die ons pad kruisen, en die steeds meer gaan stralen. Er dan zijn er nog de drie avonden met de heilige vrouwen, zo intiem en intens. Het is een voorrecht om dit te mogen doen. Er is zoveel verbondenheid.

Voorbij de Horizon, is Leven met het Licht aan. Het betekent dat je alles met een andere blik bekijkt: neutraal, ontspannen, oordeelloos, in vrede. Het klinkt als een sprookje. Is dat werkelijk mogelijk? Ja! Zelfs al komen oude lessen nog steeds op de proppen, het is een totaal andere beleving. Soms denk je dat je ergens mee klaar bent, en hup, daar is het weer, maar nu zonder dat het je kan raken. Dát is het grote verschil. Deze innerlijke vrede wil ik nooit meer kwijt. Ik heb dit boek geschreven als medicijn, zodat ook jij weet dat je al heel en genezen bent. De simpele waarheid is dat jij liefde bent, en dat we allemaal een reis maken om terug te keren naar het besef dat liefde jou schiep als Zichzelf. Dan ga je staan voor jezelf, je spreekt je waarheid, je slaat op trom, en je geeft niemand ooit nog de macht om jou uit verbinding te halen. Vrijen met het goddelijke, is vrijen met jezelf. Extase komt niet van XTC, maar uit jezelf.

2019 is weer een kans om dichter bij je Ware Wezen te komen, en om te beseffen dat jij in werkelijkheid onaantastbaar bent. ‘Jij bent dóór en dóór krachtig’, zoals Paul het zegt. Laten we dan in godsnaam aanspraak maken op de macht die ons is gegeven. Als je wilt weten hoe het mij het laatste half jaar is vergaan, als je wilt weten hoe je innerlijke pijn kunt genezen, als je wilt weten hoe het is om op te gaan in kosmische grootsheid, als je wilt weten hoe jij jezelf weer in eigendom kunt nemen, als je wilt weten hoe het voorbij de horizon is, dan is dit boek wellicht iets voor jou. Wat Uranus ook doet, vanuit de Bron is er oneindige liefde voor jou. Geluk bestaat, écht waar, en ook jij hebt er recht op. We zetten de laatste stap en zijn vrij…

Ik wens je alvast veel leesplezier,

Liefs Lilian