Ben je een gelukkige leerling?

bloem18Ik hoef niets te doen...

 

Lieve mensen,
 
Hoe zou het leven zijn als je de controle zou kunnen laten varen? Hoe zou je dag verlopen als je wonderen zou verrichten? Hoe zou het zijn, als je weet van het licht in jou? Het zijn thema’s die voorbij komen als we de laatste, van de derde Heilige Vrouwenavond, beleven, (dat was gisteren). In deze paar weken is er zoveel veranderd, zoveel meer inzicht, zoveel meer zelfliefde, zoveel meer kracht, zoveel opgeruimde ballast. Onvoorstelbaar, hoe alles verandert als je nieuwe keuze maakt.  
 
En die keuze maken steeds meer mensen. Niet dat ze allemaal bij ons op de bank zitten, er zijn vele wegen naar Rome, al is dit, (met Paul), wel de snelweg. Kijk naar mijzelf. Jee wat heb ik geworsteld. Wat was ik geremd, met steeds maar in mijn achterhoofd dat ik niemand wilde kwetsen. Het lijkt wel iets vanuit een vorig leven. Iets dat met een pennenstreek uit mijn geheugen is gewist. Ik word er door een oude vriend aan herinnerd.  
 
Ik heb vanavond jouw toespraak op YouTube beluisterd: jeetje, wat een kracht, wat een inspiratie, wat een transformatie die jij hebt doorgemaakt sinds ik je ken. Weet je nog dat je bij mijn boekuitreiking in 2008 de toehoorders nauwelijks durfde toe te spreken? En moet je nu zien. Maar vooral ook de inhoud: zo helder en to-the point, geheel in lijn met het non-dualisme van ECIW. Ik vind het fantastisch wat jullie doen en het overstijgt verdere wereldse lofuitingen. Wat prachtig dat er mensen als jij en Paul in ons midden zijn .youtube.com/watch?v=WKzv-vga5hU
 
Dank je, lieve Leo. En o ja, die spreekvrees, die zowat mijn hele leven beheerste. Voor publiek iets zeggen…ik stierf duizend doden. Waar voorheen mijn hart in mijn keel bonkte,  heb ik nu geen greintje last van zenuwen. Ik ben kalm en toch gepassioneerd. Soms knalt het er gewoon uit. Waar was ik ooit ook al weer zo bang voor? Ik kan me er nauwelijks nog iets bij voorstellen. En dat is nog maar een dingetje. Door de healings is er zoveel meer zelfvertrouwen, zoveel meer zelfliefde, zoveel meer kracht. Ik ben ook nog eens een keer in staat om duidelijke grenzen te stellen. Weer een cadeautje.
Daarnaast heb ik geen enkele behoefte, om waar dan ook, mijn gelijk te halen. Dat was vroeger wel anders. Mijn denken is zoveel rustiger, soms zijn er zelfs perioden waarin ik helemaal niet denk. Wat apart, want ik ben best wel rationeel, dingen moeten voor mij logisch zijn. Dan is er nog iets opvallends. Mijn blik is neutraler, ik oordeel zoveel minder, en op de een of andere manier ben ik ook niet meer zo te raken. Waar ik ooit van door het plafond schoot, daar haal ik nu mijn schouders over op. Met mijn temperament is dat écht wel een wonder.  
 
Elke ochtend voordat ik opsta, geef ik de dag aan liefde. Ik herinner mezelf eraan dat ik niets hoef te plannen of te beslissen. Ik verwacht alleen dat vreugdevolle dingen naar mij toekomen. Dat heb ik geleerd vanuit: ‘Een Cursus in Wonderen’. In combinatie met mijn innerlijk werk en de healings van Paul, is er veel opgeruimd, geopend, en heb ik mijzelf weer in eigendom genomen. Het is niet alleen een herprogrammering van de ‘denkgeest’, maar ook een reset van alles waar ik tot nu toe in heb geloofd en wat me is aangepraat. Dat wist ik natuurlijk allemaal al wel, maar met Paul is het een ervaring geworden. Niet alleen bij mij, maar bij velen. Er gebeuren zoveel mooie dingen. Ik hoef alleen maar naar mijzelf te kijken om te weten wat de healings doen. Daarom vertel ik dit, omdat ik weet dat wat ik meemaak voor iedereen mogelijk is. Genezing is innerlijke vrede. Alle liefde begint met zelfliefde. Waar liefde is, is angst onmogelijk.
 
De Heilige Vrouwen vonden het jammer dat de Cursus alweer was afgelopen. Sommigen hadden gewacht om zich aan te melden, omdat ze dachten dat ze niet heilig genoeg waren. Uit die droom hebben we ze natuurlijk snel geholpen. Iedereen is met een nieuw bewustzijn en met sterretjes in de ogen de deur uit gegaan. Wat maakt mij dit gelukkig, dat ik dit mag doen naast Paul. Dat ik mij op een moment in de tijdlijn bevind, waar ik helemaal mezelf mag zijn en waar het nog gewaardeerd wordt ook. Als dit met mij zo is, dan is het ook voor jou mogelijk. Are you happy? Mijn weg was lang, maar nu kan ik naar waarheid zeggen: ‘Ik ben een gelukkige leerling.’
 
Veel liefs, Lilian
 

Ps: Er staan weer nieuwe events op de agenda. Op 4 mei is er een intensieve healing in Heerlen, in het sfeervolle Auberge de Rousch (met uitzicht op de vijver). Op deze middag maken we contact met zuiver gewaarzijn, waardoor je de grenzenloosheid die jij bent, gaat ervaren. 1 en 2 juni zijn we in Breskens (met uitzicht op zee). Op zaterdagmiddag is de healing voor iedereen toegankelijk. Op zondagochtend is er een bijzondere bijeenkomst voor artsen, medici, en mensen die in de reguliere of alternatieve gezondheidszorg werkzaam zijn. Wat is gezondheid, wat is ziekte, wat is genezing? Ik verheug me op je komst. jijbenteenwonder.nl

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website.