boeken lilian

Boek Lilian Ferru: 'Licht op Genezing'

Boek Lilian Ferru: 'Licht op Genezing'

08 november 2019
Zodra ziekte zich aandient, zijn we vanuit wanhoop geneigd om elke strohalm aan te grijpen. Wat moet je doen als je in paniek bent?
Lees meer...
Boek: 'Voorbij de Horizon' van Lilian Ferru

Boek: 'Voorbij de Horizon' van Lilian Ferru

16 januari 2019
Nu verkrijgbaar, het nieuwe boek van Lilian Ferru: 'Voorbij de horizon'. 
Lees meer...
Boek Lilian Ferru: 'Leven met het Licht aan'

Boek Lilian Ferru: 'Leven met het Licht aan'

07 juli 2018
Wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Nee, hoe meer jij jouw ware Wezen ervaart, hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt.
Lees meer...
Aanraking

Aanraking

28 augustus 2017
Als Stella op haar achttiende het ouderlijk huis ontvlucht, komt ze na allerlei omzwervingen bij een Muur. Daar achter bevindt zich een commune met doofblinde mensen. Deze groep leeft naakt en is zelfvoorzienend. Bij zonsondergang komen ze samen. Met al dit aanraken, dit strelen, deze golf, deze damp, deze waterval, dit zachte tapijt, de benen, buiken, de diepte, de vreemde euforie, het schaamteloze, de sensualiteit, beangstigend en opwindend, voelt Stella zich als een straathondje dat is neergezet tussen een onbekende meute. Gelikt, opgesnoven, besnuffeld, alles doet dienst als communicatie. Stella blijft de zomer.
Lees meer...
Een met de bron

Een met de bron

26 juni 2017
Er bestaat een eeuwenoud geheim voor de oplossing van al je problemen. Als je het kunt zien is het overal. Wat als je stopt met zoeken? Wat als jij je gewoon veilig voelt? Waar komen de ideeën vandaan dat je beschermd moet worden? We zijn ons amper bewust hoezeer we beïnvloed zijn door de echo uit het verre verleden en hoe oude denkbeelden ons leven bepalen. We menen heel heilig te zijn als we ons omringen met kristallen of op reis gaan met Ayahuasca. Geen enkel amulet kan jou beschermen, geen enkele ceremonie kan je dichter bij God brengen. Wie…
Lees meer...