liefde kijkt naar liefde

Liefde kijkt naar Liefde

Liefde kijkt naar Liefde

Hoe zou jij reageren als je partner, je geliefde, je schatje, jouw knappe, stoere, en sportieve vent, opeens toegang heeft tot de geheimen van het Universum, contact heeft met Galactische Lichtwezens, en plotseling een groot healer blijkt te zijn? Kruip je verschrikt in een hoekje, of stel je vragen? Na zijn tweede ‘bijna dood ervaring’ ontwaakt Paul’s bewustzijn ver voorbij de ons bekende sterrenstelsels. Dit gaat hoe dan ook voorbij taal en woorden.  

Voor Lilian is het puzzelen. Ondertussen daagt het blije besef dat er inderdaad hulp is vanuit andere dimensies. Ruim een jaar heeft Lilian de belevenissen opgetekend, met als resultaat dit opzienbarend half autobiografische boek. Het geeft een inkijkje in haar leven, de lichtwerelden van Paul, de zeven dimensies, het pad waar wij ons op bevinden, de ruimteschepen die ons omringen, en de vele liefdevolle Wezens die ons bijstaan in het proces van ontwaken. Paul’s boodschap is duidelijk: ‘Eén zijn met de Bron!’ Als liefde naar liefde kijkt verdwijnen alle nachtmerries.


Waar religie overgaat in spiritualiteit, is het galactisch bewustzijn de volgende stap. Lilian vertelt over de vele bijzondere ervaringen met Paul, de akkevietjes in haar leven, maar ook over haar ontmoeting met Omnec Onec, de vrouw van Venus, Michael Roads, een reiziger in het universum, Haggai Katz, een ET Healer, Martijn van Staveren, bekend van zijn buitenaardsen ontvoeringen, en Prageet Harris, befaamd om de Stargate. Ondertussen verdiept Lilian zich in ‘Een Cursus in Wonderen’ en in ‘Hoʻoponopono’. Ze interviewt Koos Janson en Jan van Delden en onderzoekt thema’s als vergeving en non- dualisme. Laat je verrassen door dit openhartig verslag dat zich in Limburg afspeelt, maar heel het universum omvat. 


Lilian Ferru organiseert lezingen, is schrijfster, filmmaker, en beheert degoednieuwskrant.nl   

Omnec Onec: ‘Once I will be like Paul’

Michael Roads: ‘Lilian is like bubbeling champagne’

Koos Janson: ‘Ga maar mooi door met al je wonderinitiatieven’

 

Liefde klein2

Verkrijgbaar bij elke boekwinkel, bol.com of rechtstreeks bij de uitgever: http://www.piramidions.nl/

 

Jouw mening op www.bol.com wordt zeer op prijs gesteld.

 

De eerste reacties via de mail:

Lieve: Dank voor de mooie boodschap van hoop en LIEFDE!!! Ik heb op vakantie je boek in één ruk uitgelezen! Ik was zo blij dat ik je boek mee had! Ik zei zo dikwijls: dit boek is het beste dat ik tot nu toe gelezen heb!!! Ongelooflijk ECHT! Jouw ware getuigenissen, heel herkenbaar voor mij!!! Ik prijs je boek aan iedereen aan!

 

Bram: Allereerst hartelijk dank voor jullie mooie boodschap die jullie samen uitdragen. Ik heb het boek van Lilian, Liefde kijkt naar Liefde, bijna uit. In de levenslessen die Lilian zie ik herkenning en krijg ik een methode aangereikt die Liefde als basis heeft. In alles is Liefde aanwezig!Ik merk dat in het schrijven van Lilian ook veel liefde (bewust en onbewust) van Paul wordt overgedragen, logisch als hij zo nadrukkelijk en vol liefde door Lilian als rode draad in haar leven en haar boek aanwezig is.

Anneke: Vorige week ben ik in je boek begonnen...het is echt boeiend. Ook veel herkenning, maar vooral verwondering hoe alles zo verloopt in een mensenleven. Ik kon het boek gewoon niet wegleggen... het leest als een trein.... in jullie leven, de synchroniciteit...wonderbaarlijk..het is echt een van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb en geloof me , dat zijn er veel op spiritueel gebied....je openheid, je manier van schrijven, gewoon heel fijn om te lezen...ik kan haast je stem horen, die het vertelt...Dat wilde ik even kwijt...

Astrid: Ik lees momenteel het boek ‘Liefde kijkt naar Liefde’ en dank Lilian uit de grond van mijn hart dat ze dit boek geschreven heeft. Terwijl ik het lees herken ik de betekenis. Een betekenis die we diep van binnen hebben opgeslagen en nu geactiveerd wordt om in het dagbewustzijn te komen. In 1995 heb ik het boek Cursus in Wonderen gekocht maar kwam er destijds niet doorheen. Door telkens passages uit het boek: ‘Liefde kijkt naar Liefde’ op te nemen ontstaat geleidelijk aan het beeld wat de Cursus wil laten zien.  Nu heb ik het gevoel niet meer verder te hoeven zoeken maar het gevonden te hebben.

Mariette: Wat heb je een prettige schrijfstijl, Lilian en wat ben je ongelooflijk eerlijk!

Het was niet alleen of ik bij het verhaal aanwezig was, maar ik heb er beslist ook weer het nodige van opgestoken. Ik heb je boek nu uit en heb het met intens veel plezier gelezen. Dankjewel!!

 

Inge: Lieve Lilian, bijna heb ik jouw boek uit. Ademloos heb ik gelezen, het is prachtig. Zo warm, oprecht, liefdevol en kwetsbaar, het raakt mij enorm.

 

Bekijk hier het interview met Lilian Ferru over het boek 'Liefde kijkt naar liefde'.

 

 Bekijk hier de boekpresentatie tijdens het Galactisch Wake Up Symposium