informatie

De Goed Nieuws Krant

banner degoednieuwskrant.nl

De Goed Nieuwskrant is bedoeld voor vreugde en bewustwording. Op deze website vind je voornamelijk berichten waar je blij van wordt en die een glimlach tevoorschijn toveren, maar er is ook ruimte voor nieuws voorbij de mainstream media. 

Vanaf 25 mei 2013 zijn we online Het is de intentie van de GOED NIEUWS KRANT om de wereld te verheffen naar een niveau van blijdschap. Wij willen jou eraan herinneren op wat een machtige mooie planeet je leeft en dat wonderen ontstaan door je in liefde met elkaar te verbinden. Wil jij je met het positieve in de wereld verbinden? Dan is er nu de mogelijkheid om je te profileren. Heb je een praktijk of (web) winkel? Organiseer je workshops, lezingen of evenementen? Is je boek of cd uitgebracht? Zoek je cursisten of cliënten? Of wil je jouw website onder de aandacht brengen? Met de GOED NIEUWS KRANT bereik je gericht de doelgroep. 

Wij willen je graag helpen om jouw activiteit onder de aandacht te brengen. De website is niet commercieel en bestaat louter en alleen uit idealistische motieven. Het bijhouden van de website is veel werk. Daarom vragen wij voor het plaatsen van een agendapunt een kleine bijdrage voor de moeite.

Bij de agenda ben je altijd vinden. Jouw event komt eerst op de voorpagina en rouleert verder naar de agenda waar jouw bericht net zo lang blijft staan totdat de datum is verlopen, met een maximum van een maand.

Agenda: maximaal 1 maand (met vermelding op de voorpagina) 25 euro

Dit bedrag gaat naar het Angelfonds.

Spirituele Zaken Limburg: IBAN: NL31ABNA0492460078 (Onder vermelding Angelfonds)

De Goed Nieuws Krant is een initiatief van Lilian Ferru, tevens oprichtster van het (voormalige) Spiritueel Café Heerlen en auteur van het boek: ‘Jij bent een Wonder’. 

Praktisch:
Lever kopij aan in een word document (platte tekst). Foto’s of afbeeldingen in JPG. Vermeld de datum en de naam (waar het overgaat) bovenaan de tekst. 

Redactie:
info@degoednieuwskrant.nl
www.degoednieuwskrant.nl