informatie

Lilian Ferru Productions

Lilian Ferru Productions (voorheen Spiritueel Café TV, SCTV)

lilian productions

SCTV, (Spiritueel Café TV) nu Lilian Ferru Productions, is een van de eerste (website -) producties met interviews over zingeving en bewustwording in Nederland. De oorspronkelijke website is na negen jaar opgeheven. De interviews worden nu op Youtube geplaatst .Een gesprek met Lilian is veelal in een huiskamersetting, of in de tuin, en duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. 

Missie
Lilian Ferru Productions filmt vanuit idealistische motievenen. Verspreiding van informatie is het enige doel. Over het boek: ‘Een Cursus in Wonderen’ is twee keer een documentaire gemaakt, waaronder interviews met elf Wonderzusters die hun licht laten schijnen op de Cursus. Daarnaast zijn er verschillende thema’s aan bod gekomen. Te denken valt aan bijvoorbeeld: ‘Buitenaards Contact’, het ‘Urantia Boek’, ‘Het Geheim van Spontane Genezing’ ‘Non- dualisme’, Mir Methode, The Divine 9. Met interviews van onder andere: Koos Janson, Gary Renard, Willem Glaudemans, Raquel Spencer, Jan van Delden, Mireille Mettes, Rananda, Johan Oldenkamp, Peter Toonen, Gert Kramer, Els Thissen, Peter Winteraeken, Monique Timmers, Diederik Wolsak, Beyond Medicine (ET- Healing), Martijn van Staveren, Spiritueel Onderwijs (IBBO), Michael Roads, Omnec Onec (de vrouw van Venus) en vele anderen. 


Kijkcijfers
Lilian Ferru Productions beschikt over een groot netwerk. De opnames zijn gemiddeld na twee weken ruim 1000 bekeken. Ook de gast zelf zorgt voor voldoende aandacht om zijn gedachtegoed te verspreiden. Behalve Youtube plaats ik de opnames ook op www.degoednieuwskrant, Facebook, nujij.nl, verschillende bevriende websites, en wordt dit vermeld in de nieuwsbrief. 


Meer informatie: info@jijbenteenwonder.nl 

Youtube: Lilian Ferru in Gesprek

sctv