stichting jij bent een wonder

Stichting ‘Jij bent een Wonder’

Stichting ‘Jij bent een Wonder’ heeft als missie een platform te bieden voor bewustwording en verbinding. Daarnaast  beoogt de stichting een kanaal te zijn voor positieve berichtgeving, het samen brengen van gelijkgestemden, en het versterken van de Eenheid met de Bron.  

 

De Stichting is in oprichting. Initiatiefneemster Lilian Ferru is schrijfster, organisator, filmmaker en  beheert degoednieuwskrant.nl.
Op degoednieuwskrant.nl vind je voornamelijk positieve berichtgeving waar je blij van wordt of die tot nadenken stemt. Af en toe is er een event dat aansluit op de behoefte van dit moment. Steeds meer mensen weten dat het bewustzijn uitgestrekt is en dat wij spirituele immigranten, zijn. Het ontwaken is in volle gang. Van Lilian Ferru zijn een aantal boeken verschenen. Nu verkrijgbaar: 'Voorbij de Horizon'.  
Met regelmaat interviewt Lilian mensen uit binnen en buitenland voor de camera. De gesprekken en documentaires zijn te bekijken op Youtube kanaal: Lilian Ferru Productions.

Paul staat in contact met vele Galactische Lichtwezens. Hij geeft healing in kleine groepjes, waarbij ook individuele aandacht is. Tijdens een healing word je meegenomen naar lichtwerelden.  Oude pijn wordt bewust gemaakt en voorgoed opgelost. De herinnering van wie jij werkelijk bent komt terug, de verbinding met je hart wordt hersteld. Soms is een healing een aanzet om dieper in jezelf naar oude patronen te kijken. Zodra je besluit om naar een healing te komen wordt er vanuit het universum al vanalles in werking gezet. Na de healing kun je dagenlang het effect ervan voelen, maar wat werkelijk gebeurd, de impact, de verandering, zie je vaak pas achteraf.

Alle initiatieven van de Stichting zijn ‘non- profit’, ontstaan uit idealistische motieven, en wars van elke vorm van commercie. Adverteren is bijvoorbeeld niet mogelijk. Eventuele winst gaat naar het goede doel: ons Angelfonds.

Geregeld verschijnt er nieuwsbrief. Schrijf je in op de voorpagina van deze website. Je ontvangt dan een mail waar je ter bevestiging op kunt klikken.

Meer informatie over Paul: knop: Healing Paul

Meer informatie over de boeken van Lilian Ferru, zie knop boek.
'Voorbij de Horizon', 'Leven met het Licht aan' 'Aanraking (korte roman) 'Een met de Bron en niets anders', 'Liefde kijkt naar Liefde', 'Jij bent een Wonder'.

Meer informatie over de healings, zie de knop agenda

Meer informatie over de interviews: zie Youtube, ‘Lilian Ferru Productions’.
Meer informatie over degoednieuwskrant.nl www.degoednieuwskrant.nl

De Stichting is gevestigd in Heerlen.

Donaties zijn welkom en gaan naar het Angelfonds. Zie de knop: informatie.
Help ons te helpen! Een betere wereld begint bij jezelf. Laat eerst je eigen licht stralen, pas dan kun je het uitbreiden.

Contact Lilian: info@jijbenteenwonder.nl