Informatie

Image

Stichting ‘Jij bent een Wonder’

Stichting ‘Jij bent een Wonder’, i.o. heeft als missie een platform te bieden voor bewustwording en verbinding.

Daarnaast beoogt de stichting een platform te zijn voor positieve berichtgeving, het samen brengen van gelijkgestemden, het versterken van het besef van de Eenheid met de Bron, en het verspreiden van informatie, door boeken, nieuwsbrieven, en degoednieuwskrant.nl

Alle initiatieven van de Stichting zijn ‘non- profit’, ontstaan vanuit idealistische motieven, en wars van elke vorm van commercie. Eventuele opbrengst vanuit boeken of activiteiten, gaat naar het Angelfonds. Initiatiefneemster Lilian Ferru is schrijfster, organisator, filmmaker, oprichtster van het Angelfonds, en beheert degoednieuwskrant.nl.

De Stichting is gevestigd in Heerlen.

Donaties voor het Angelfonds:

Lilian Ferru
Bankrekening:
IBAN: NL73 ABNA 0565 5279 67
BIC: ABNANL2A

Onder vermelding: donatie Angelfonds

Contact:
Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boeken:
Lilian Ferru heeft negen boeken geschreven. Toen Lilian tot haar verbazing erachter kwam dat haar man Paul contact heeft met Galactische Lichtwezens, en healings geeft, besloot ze om haar ervaringen te delen.

In april 2024, verschijnt haar tiende boek: 'Voorbij alle verhalen'.

Agenda:
Wil je een bijeenkomt of event meemaken? Kijk dan bij de agenda
Behalve in Heerlen is het nu ook mogelijk in Vlissingen deel te nemen. 
Er is een pand vlakbij de zee (100 meter), waar het ook mogelijk is om te overnachten.

www.bronhuisvlissingen.nl

Goednieuwskrant.nl:
Op degoednieuwskrant.nl vind je voornamelijk positieve berichtgeving. Degoednieuwskrant.nl is opgericht om een tegenwicht te bieden tegen de berichtgeving in de mainstream, waar je niet altijd blij van wordt.

YouTube:
Met regelmaat interviewt Lilian Ferru mensen voor de camera, uit binnen en buitenland, over zingeving, bewustwording, non-dualiteit, spiritualiteit, gezondheid of welk thema dan ook. YouTube kanaal: Lilian Ferru Productions.

Angelfonds:
Het Angelfonds is opgericht om mensen in nood te verrassen met een bescheiden geldbedrag of broodnodige spullen, zodat het geloof in het goede nooit wordt opgegeven.

We helpen gezinnen, maar soms ook iemand die het bijzonder zwaar heeft.

Nieuwsbrief:
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze nieuwsbrief. Scroll naar beneden op de homepagina.

Tags