Over Lilian Ferru

Image

Fotografie: Mireille Kuster, lichtinbeeldfotografie.nl

Als ik voor elk boek dat ik gelezen heb een euro zou krijgen, dan reed ik nu in een Ferrari. Vanaf het moment dat ik de schatkamer ontdekte van het geschreven woord, verdween ik in verhalen. Vanaf dat ik kon lezen, heb ik boeken verslonden. Ik was leergierig, maar school vond ik een beproeving. Ik spijbelde, was rebels, en heb dat later ingehaald door het VWO af te maken, af te studeren in de filosofie, de schrijversvakschool in Maastricht, en journalistiek bij Hogeschool Fontys. Schrijven heeft voor mij iets magisch. Taal vind ik fascinerend.

Mijn eerste baantje op schrijversgebied was bij de Trompetter, een weekblad, waar ik meteen de eindredactie kreeg over een hele regio. Later werkte ik freelance voor het Limburgs Dagblad, Kidslive, en Weekendgezet. Ik schreef boek en- restaurantrecensies, wekelijkse horoscopen, artikelen over gezondheid en spiritualiteit, wat kinderen bezig hield, en had een eigen rubriek voor levensvragen. ‘Hartzaken’, zoiets als wat Mona ooit deed.

Voor die tijd was ik filiaalmanager in de mode, en werkte ik in een kunstgalerie. Ik ben een duizendpoot. Van jongs af aan was ik verliefd op de astrologie. Later heb ik jarenlang een ‘Spiritueel Café’ gerund, met lezingen over zingeving en bewustwording. Geregeld interview ik mensen voor de camera, voor mijn You Tube kanaal. En ik heb degoednieuwskrant.nl opgericht. Mijn hart gaat uit naar gezinnen die het moeilijk hebben, waardoor ik ook het Angelfonds in het leven heb geroepen. Met de donaties heb ik al zoveel harten blij mogen maken. Al jaren ga ik met kerstmis langs deuren, waarvan ik weet dat er een schrijnend verhaal achter schuilt. Dan overhandig ik een envelop met inhoud. De verrassing, de verbazing, de dankbaarheid, dit is zó mooi om te doen. Er zijn zoveel lieve mensen die mij helpen om te helpen.

Mijn leven veranderde toen mijn man, Paul, ‘bijna dood ging’, en zijn bewustzijn open knalde. Tot mijn grote verbazing bleek dat Paul contact had met Lichtwezens, en zich zijn galactische herkomst herinnerde. Dat klinkt vreemd, en toch is het zo. Per toeval kwam ik er ook nog eens achter dat hij een healer is. Iemand die je zachtjes terugbrengt naar het licht in jezelf. Opeens bevond ik me op een andere planeet, en moest ik mijn kijk op de wereld bijstellen. Toen ben ik ook onderscheid gaan maken over wat belangrijk was en wat niet. De astrologie heb ik laten varen, net zo als alles dat mij niet meer diende. Ik maakte wonderen mee, en onderging zelf een transformatie. Dus besloot ik om boeken te schrijven. Elk boek is half autobiografisch, waar ik over Paul vertel en de verrassende inzichten die ik opdeed. 

Paul en ik zijn 30 jaar getrouwd. Een aantal haar geleden zijn we voor de tweede keer in het huwelijk getreden. Symbolisch, om onze liefde opnieuw te bekrachtigen. Tegenwoordig organiseer ik alleen nog bijeenkomsten, waar je zelf een healing kunt meemaken. Dat houd ik bewust kleinschalig. Het is zo bijzonder om samen te leven met een man die zich zijn goddelijke herkomst herinnert. Met mijn boeken wil ik je kennis laten maken met een universum waar we allemaal deel van zijn. De agenda is heel eenvoudig. Of in de woorden van Paul: ‘Eén met de Bron en niets anders!’

In mijn Coach en Counseling, praktijk: ‘Jij bent een wonder’, ben je van harte welkom voor een prive sessie, waardoor we de oorzaak onderzoeken van wat jou verhindert om gelukkig en vreugdevol in het leven te staan. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen (zie de contact pagina). Nu gesloten.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Ik ben niet te vinden op social media. Voor mij geen facebook of Instagram. Wel schrijf ik geregeld nieuwsbrieven, en plaats ik blogs op deze website. Met af en toe een interview op You Tube. En natuurlijk blijf ik boeken schrijven. Heb je een vraag, opmerking, of verzoek. Je kunt me altijd mailen. Ik vind het fijn om van je te horen, of je mening op bol.com te lezen, of je te ontmoeten tijdens een healing. Weten dat jij liefde bent, en dat ook werkelijk ervaren, is jezelf optillen naar een natuurlijk niveau van leven. Dat gun ik iedereen.

Liefs Lilian

Tags