Deprecated: Required parameter $htmlIn follows optional parameter $selected in /var/www/vhosts/jijbenteenwonder.nl/httpdocs/plugins/vmshipment/rules_shipping_advanced/rules_shipping_base.php on line 487

Deprecated: Required parameter $shipCounter follows optional parameter $cart_prices in /var/www/vhosts/jijbenteenwonder.nl/httpdocs/plugins/vmshipment/rules_shipping_advanced/rules_shipping_base.php on line 511
Terug naar: Webshop

Roos van Hoop

Printen
Nu weer verkrijgbaar, exclusief cadeau: de Roos van Hoop
Verkoopprijs: 39,00 €
Korting
Standaard prijs:
Beschrijving

Informatie

De Roos van Hoop komt oorspronkelijk uit het woestijngebied tussen Jeruzalem en de Dode Zee van Israël. Dit is het laagst liggende gebied op aarde. Volgens een oude traditie ontdekte Maria deze plant tijdens haar vlucht uit Egypte, waar haar tranen de blaadjes raakten. Sindsdien is deze plant gezegend met het eeuwige leven en staat het symbool voor hoop.

Een gezegend huis
De takjes van de plant, gevat in het sieraad, zullen zich wijd openen als je de Roos even in water legt. Als het is opgedroogd, zal de Roos zich sluiten en zich weer tot een balletje oprollen. Dit kun je oneindig blijven herhalen, want de roos sterft nooit.
Veel families bewaren de plant zorgvuldig en geven hem van generatie tot generatie door.
Er is een gezegde dat een huis waar de Roos van Hoop wordt bewaard een gezegend huis is. De Roos laat je eraan herinneren om nooit de moed op te geven.

Symbool voor Hoop
De Roos van Hoop is een uniek en bijzonder cadeau. Het is een oud gebruik om je dierbaren te verrassen met het wonder van deze hemelse bloem. Ook is het een mooi symbolisch cadeau voor als iemand het moeilijk heeft. Wat ogenschijnlijk doods uitziet, bevat wel degelijk leven. Hoe uitzichtloos een situatie er ook uit mag zien, niets is wat het lijkt. Er is altijd hoop. Daarnaast is het een vreugde om het sieraard te dragen, of in huis te hangen. Kinderen worden vanzelf naar de Roos getrokken, volwassenen zijn onder de indruk van dit sieraard.

De Roos in het Westen heeft dezelfde betekenis als de Lelie in het Oosten. Door dit sieraard te schenken, biedt je niet alleen hoop aan, maar ook genade, verlossing, liefde en troost. Je erkent de heiligheid in de ander. Als je de Roos aan iemand geeft, vertel er dan het verhaal, de traditie, bij, zodat de herinnering aan jou en jouw boodschap van Hoop onuitwisbaar wordt.

De Roos van Hoop wordt in een kleine oplage, exclusief in Nederland, voor stichting ‘Jij bent een Wonder’ vervaardigd. De maker is een bijzondere verlichte geest, die elke Roos van Hoop met liefde zegent, zodat het vanzelf zijn weg vindt naar de nieuwe eigenaar en aldaar zal stralen.

Wat moet je weten over de bestelling?

Je kunt nu alvast intekenen. Ik noteer dan je naam en adres. Zodra de bestelling bij mij is afgeleverd, neem ik weer contact met je op. Na betaling ontvang je de Roos in een mooi zakje, met suède veter. De Roos van Hoop kost 39 euro.
Verzendkosten zijn 2 euro per Roos. Verzendingen buitenland: 4 euro per Roos.
Het sieraard heeft een doorsnede van 4 centimeter en bevat geen nikkel.

Heb je een bedrijf en wil je jouw medewerkers verrassen met een bijzonder cadeau? De Roos van Hoop is ook bijzonder geschikt als relatiegeschenk. Levertijd is dan ongeveer 2 weken.

Bestellen: info@jijbenteenwonder.nl

Spirituele Zaken Limburg: ABN AMRO 49 24 60 078

IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A