Liefde kijkt naar Liefde

Liefde kijkt naar Liefde

Hoe zou jij reageren als je partner, je geliefde, je schatje, jouw knappe, stoere, en sportieve vent, opeens toegang heeft tot de geheimen van het Universum, contact heeft met Galactische Lichtwezens, en plotseling een groot healer blijkt te zijn?

Kruip je verschrikt in een hoekje, of stel je vragen? Na zijn tweede ‘bijna dood ervaring’ ontwaakt Paul’s bewustzijn ver voorbij de ons bekende sterrenstelsels. Dit gaat hoe dan ook voorbij taal en woorden.  

Voor Lilian is het puzzelen. Ondertussen daagt het blije besef dat er inderdaad hulp is vanuit andere dimensies. Ruim een jaar heeft Lilian de belevenissen opgetekend, met als resultaat dit opzienbarend half autobiografische boek. Het geeft een inkijkje in haar leven, de lichtwerelden van Paul, de zeven dimensies, het pad waar wij ons op bevinden, de ruimteschepen die ons omringen, en de vele liefdevolle Wezens die ons bijstaan in het proces van ontwaken. Paul’s boodschap is duidelijk: ‘Eén zijn met de Bron!’ Als liefde naar liefde kijkt verdwijnen alle nachtmerries.

Waar religie overgaat in spiritualiteit, is het galactisch bewustzijn de volgende stap. Lilian vertelt over de vele bijzondere ervaringen met Paul, de akkevietjes in haar leven, maar ook over haar ontmoeting met Omnec Onec, de vrouw van Venus, Michael Roads, een reiziger in het universum, Haggai Katz, een ET Healer, Martijn van Staveren, bekend van zijn buitenaardsen ontvoeringen, en Prageet Harris, befaamd om de Stargate. Ondertussen verdiept Lilian zich in ‘Een Cursus in Wonderen’ en in ‘Hoʻoponopono’. Ze interviewt Koos Janson en Jan van Delden en onderzoekt thema’s als vergeving en non- dualisme. Laat je verrassen door dit openhartig verslag dat zich in Limburg afspeelt, maar heel het universum omvat. 


Lilian Ferru organiseert lezingen, is schrijfster, filmmaker, en beheert degoednieuwskrant.nl   

Omnec Onec: ‘Once I will be like Paul’

Michael Roads: ‘Lilian is like bubbeling champagne’

Koos Janson: ‘Ga maar mooi door met al je wonderinitiatieven’

Verkrijgbaar bij elke boekwinkel, bol.com of rechtstreeks bij de uitgever: http://www.piramidions.nl/

Prijs: € 25,95

Jouw mening op www.bol.com wordt zeer op prijs gesteld.

Image
Tags