Image

Nieuwste Boek Lilian Ferru

Laten we dansen

We leven in een maffe tijd, waarbij steeds duidelijker de verborgen patronen zichtbaar worden. Zowel in het wereldse als ook binnen families, komt de wortel bloot te liggen. We zien afwijzing, afstand, wantrouwen en gebroken relaties. Als de ouders van Lilian Ferru vlak na elkaar overlijden, valt het gezin uit elkaar. Het is een proces dat nu bij velen gaande is. Nog steeds heerst het idee dat er verschrikkelijke dingen gaan gebeuren als je puur jezelf bent. Lilian duikt in het familiesysteem en ontdekt dat we nog steeds in de echo van het verleden leven. Hoe is dit te keren? Wat zou liefde doen? Als het inzicht begint te dagen, kunnen we vrede sluiten met onszelf omdat aanpassen zijn betekenis heeft verloren.

Lilian vertelt ook over haar leven, met haar bijzondere man Paul. Na zijn bijna dood ervaring heeft hij kennis van het universum. ‘Eén met de Bron en niets anders!’ is de kern van zijn boodschap. Paul heeft contact met Lichtwezens en geeft healings. Juist als Lilian denkt dat het stof begint te dalen, maakt Paul kenbaar dat het voor hem tijd is om terug te keren naar zijn galactische woningwereld. Er breekt een intense wonderlijke periode aan, waarbij Paul ons de laatste ultieme les leert.


Prijs € 22,95

Boeken Lilian Ferru

Licht op genezing

Licht op genezing

Zodra ziekte zich aandient, zijn we vanuit wanhoop geneigd om elke strohalm aan te grijpen. Wat moet je doen als je in paniek bent?

Prijs: € 22,95

MEER INFO
Voorbij de Horizon

Voorbij de Horizon

Is het werkelijk mogelijk om pijn en verdriet achter je te laten, en om gewoon gelukkig te zijn? Onze reis door het leven loopt niet altijd zoals we willen. Alles dat vóór de streep gebeurt, is een nare droom.

Prijs: € 22,95

MEER INFO
Leven met het Licht aan

Leven met het Licht aan

Wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Nee, hoe meer jij jouw ware Wezen ervaart, hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt.

Prijs: € 22,95

MEER INFO
Aanraking

Aanraking

Als Stella op haar achttiende het ouderlijk huis ontvlucht, komt ze na allerlei omzwervingen bij een Muur. Daar achter bevindt zich een commune met doofblinde mensen. Deze groep leeft naakt en is zelfvoorzienend. Bij zonsondergang komen ze samen.

Prijs: € 18,95

MEER INFO

Healing Paul & Lilian

Image

Healing

Zondagmiddag 11 september, Brunssum.

Paul medeoprichter Angelfonds

 Genezen is blij maken

 

Aanmelden Nieuwsbrief