Healing Paul

Image

Fotografie: Mireille Kuster, lichtinbeeldfotografie.nl

Eén met de Bron!

Sinds zijn ‘bijna dood ervaring’ in 2010, heeft Paul contact met Lichtwezens. Zij bevinden zich dichterbij het goddelijke centrum dan wij, op ons kleine planeetje. Deze Lichtwezens komen van een plaats die Paul als zijn Galactisch Thuis beschouwt, ver voorbij het ons bekende sterrenstelsel. Zodra hij zich afstemt, zijn ze aanwezig en duidelijk voelbaar.

Steeds meer mensen gaan een nieuwe tijdspiraal in. Ons groeiend bewustzijn neemt in trilling toe. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Oneindige vrede komt in je bewustzijn. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal en voorbij woorden. Dat vraagt om een andere kijk, want je bent wél goed genoeg. Er wordt al van je gehouden! Je bent het alleen vergeten. Vanuit het nieuwe perspectief kijk je vanuit vrede, omdat je weer weet wie je bent. Je bent niet bang maar in het volste vertrouwen. Je gaat staan, spreekt je waarheid en bent afgestemd. Je bent gewoon gelukkig en leeft jouw leven voor je jezelf.

Lilian heeft negen boeken geschreven, met als rode draad haar leven met Paul. Het tiende boek verschijnt in maart 2024

Paul is op 7-1-2022 opgegaan in de Bron. Zijn missie, in dit laatste leven op planeet Aarde, is voltooid. De boodschap van Paul: 'Een met de Bron en niets anders', zal nooit verloren gaan. Er zijn vele zaadjes gezaaid. Paul is altijd in ons hart, altijd bij ons. We zijn verbonden en eren het eeuwige overanderlijke leven in hem. Elke seconde doorgebracht met hem, is een zegen en een genade. 

Stichting 'Jij bent een Wonder', heeft als doel om de boodschap van Paul uit te dragen. Dat doen we door Bronbijeenkomsten, de Heilige Vrouwen Cursus, en samenzijn in het Bronhuis in Vlissingen en Heerlen en ook het organiseren van events en lezingen met verschillende sprekers.

Schrijf je in voor de nieuwsvbrief. Kijk bij de agenda of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je op de hoogte blijft. 

Er komt een tijd dat je nooit meer verlies kunt ervaren en de roep van liefde duidelijk kunt horen. Er zullen dagen komen dat je danst van dankbaarheid, dat je zingt van vreugde, dat je niet meer aan wisselende stemmingen onderhevig bent, dat je het leven als overvloedig ervaart, dat je vertrouwen hebt in je medemens, dat ziekte en pijn uit je bewustzijn zijn verbannen, dat je voorbij het lichaam kunt kijken, en dat je alleen nog maar de lichtende stralen van je grootsheid kunt zien. Waarom dralen? Waarom jezelf niet tijd besparen? We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Het gaat er puur om dat alles dat jou hindert om volledig in het licht te staan ongedaan wordt gemaakt. Dat is wat Paul en zijn Galactische Vrienden doen. Het is niet nodig om te begrijpen wat er gebeurt, het gaat om de ervaring.

 

Image
Tags