Informatie

Image

Stichting ‘Jij bent een Wonder’

Stichting ‘Jij bent een Wonder’, i.o., heeft als missie een platform te bieden voor bewustwording en verbinding.

Daarnaast beoogt de stichting een kanaal te zijn voor positieve berichtgeving, het samen brengen van gelijkgestemden, het versterken van de Eenheid met de Bron, en het verspreiden van informatie, door boeken, nieuwsbrieven, en degoednieuwskrant.nl

Alle initiatieven van de Stichting zijn ‘non- profit’, ontstaan vanuit idealistische motieven, en wars van elke vorm van commercie. Eventuele opbrengst vanuit boeken of activiteiten, gaat naar het Angelfonds. Initiatiefneemster Lilian Ferru is schrijfster, organisator, filmmaker, oprichtster van het Angelfonds, en beheert degoednieuwskrant.nl.

De Stichting is gevestigd in Heerlen.

Donaties voor het Angelfonds:

Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Contact:
Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boeken:
Lilian Ferru heeft zeven boeken geschreven. Toen Lilian tot haar verbazing erachter kwam dat haar man Paul contact heeft met Galactische Lichtwezens, en healings geeft, besloot ze om haar ervaringen te delen.

Agenda:
Wil je een healing meemaken? Kijk dan bij de agenda

Goednieuwskrant.nl:
Op degoednieuwskrant.nl vind je voornamelijk positieve berichtgeving. Degoednieuwskrant.nl is opgericht om een tegenwicht te bieden tegen de berichtgeving in de mainstream, waar je niet altijd blij van wordt.

YouTube:
Met regelmaat interviewt Lilian Ferru mensen voor de camera, uit binnen en buitenland, over zingeving en non-dualiteit. YouTube kanaal: Lilian Ferru Productions.

Angelfonds:
Het Angelfonds is opgericht om mensen in nood te verrassen met een bescheiden geldbedrag of broodnodige spullen, zodat het geloof in het goede nooit wordt opgegeven.

We helpen gezinnen, maar soms ook iemand die het bijzonder zwaar heeft.

Nieuwsbrief:
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mail waar je ter bevestiging op kunt klikken.

Tags