healing paul

Healing Paul: Eén met de Bron!

PaulNa zijn tweede ‘Bijna Dood Ervaring’ heeft Paul contact met Lichtwezens vanuit andere universa. Dáár waar zijn woningwereld is. Zodra hij zich afstemt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. Voor wie ze kan waarnemen zijn ze groot en lichtblauwig.

Het is een feit: ons groeiend bewustzijn neemt in trilling toe. Voor wie daarvoor kiest is er informatie die voorbij deze wereld gaat. Dat vraagt om verandering, zoals het loslaten van oude overtuigingen over kleinheid en onwaardigheid die ons niet dienen. 

Ben je onzeker, ongelukkig, angstig, niet in staat om gezonde grenzen te stellen, of om afscheid te nemen van ziekmakende relaties? Troost je maar, je bent niet de enige.Ben jij iemand die over zich heen laat lopen, zich verplicht en verantwoordelijk voelt, en de ander belangrijker maakt dan zichzelf? Heel herkenbaar voor velen.

Werk je te hard, moet je van alles, baal je van alle ergernissen? Of begrijp je maar niet wat al die harteloze mensen in je leven doen? Heb je last van fysieke kwaaltjes, of ben je misschien zelfs wel ziek? Hoever wil je gaan totdat het voor jou genoeg is?

 

Hoe verder we van onszelf verwijderd geraken, hoe ellendiger en ongelukkiger we ons voelen. We dwingen onszelf tot sociaal gewenst gedrag, of in een of andere spirituele mal van ‘positief denken’. Tijdens de healing van Paul gaat het niet om fysieke genezing, maar om het genezen van de geest die denkt dat het ziek, ongelukkig, en los van de Bron, kan zijn. Wie ten diepste contact heeft met de waarheid kent zijn Identiteit.
‘Neen voelen, is neen handelen. Ja voelen, is ja handelen’. Het gevoel is je kompas. Daar is geen compromis mogelijk, wil je tenminste achteraf geen spijt hebben: ‘Oh, had ik maar naar mijzelf geluisterd…’

Paul heeft één duidelijke boodschap: ‘Eén met de Bron en niets anders!’ ‘De Bron’ klinkt abstract, maar het is jouw goddelijke oorsprong en ook jouw bestemming. Het is liefde. Liefde schiep jou als Zichzelf. Alle liefde begint dus bij jezelf. In liefde zijn is het meest moeiteloze dat je kunt zijn. Waarom zijn we het dan niet? Omdat we er geen voeling mee hebben. Dan zijn we verkrampt, angstig, afgeknepen, en strompelen we met koude handen en voeten door het leven. Er is zelfcensuur, de rem zit er op. Het stroomt niet naar behoren, omdat we onszelf onderwerpen aan een streng regime over hoe we zouden moeten zijn.

Het doel van de healing is dat jij je weer herinnert dat jij al heel en compleet bent. Er wordt al van je gehouden! Je hoeft geen moeite te doen door je op te offeren of uit te sloven. Stress maakt ziek, vreugde geneest. Als Paul zijn Lichtvrienden uitnodigt word je als het ware aan een lichtinfuus gelegd. In het licht kan alleen maar liefde, vrede, heelheid, en vreugde zijn. Dan ken jij je eigen kracht en sta je in je eigen centrum. Kleinheid wordt grootsheid. Vandaaruit is vertrouwen. Pas in de overgave kun je ontspannen en ten diepste je heelheid ervaren.

Paul zet de deur voor je open, maar je zult er zelf doorheen moeten gaan. Het is aan jou hoe ver je mee gaat voorbij de horizon. Uiteindelijk is iedereen zelf verantwoordelijk voor zijn eigen zielenheil. Als jij, die dit leest, dat duwtje voelt om naar een healing te komen, dan is het wellicht jouw tijd. Healings zijn niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk. Het is goed mogelijk dat je de sleutel van de kelder krijgt aangereikt en dat je in een proces schiet. Dan mag je gaan kijken wat jij niet onder ogen wilt zien, omdat het te pijnlijk is. Aan de andere kant kan het ook zijn dat je opgetild wordt naar een andere bewustzijnsniveau, waar je ietsjes los wordt gemaakt van de hypnose van de wereld. Dan is de blik even niet gericht op de buitenwereld, maar op de innerlijk beleving van wie je bent. Zo maak je contact met jouw Wezen.

Elke healing is anders en werkt op vele niveaus gelijktijdig. Op het fysieke niveau kun je allerlei sensaties ervaren. Dat kan een druk op je hoofd zijn, tintelingen bij het derde oog, prikkelingen in de hersens, het idee dat je naar een bepaalde kant wordt getrokken, en nog veel meer. Dat wat bewust wordt gemaakt wordt gelijktijdig gewist. Een healing geeft altijd diepe ontspanning. Veel mensen zijn chronisch verkrampt en hebben het niet in de gaten. Onder de kramp zit angst, stress, en controle, ons allen welbekend. We willen het goed doen, de boel fixen, de wereld redden. We weten het beter en hebben geen boodschap aan het Grotere Plan. Dan is de deur dicht, waardoor het licht geen toegang heeft. Juist in de ontspanning en in het vertrouwen, kan genezing plaats vinden.

Op geestelijk niveau kun je kleuren zien. Van paars, roze, tot goud. Het bewustzijn wordt geopend waardoor je toegankelijker bent voor informatie over jezelf. Je kunt visioenen krijgen, waardoor er opeens inzicht is in iets dat je al langer parten speelt.  De geest herinnert zich de verbinding met de Bron en kan daar rusten in de wetenschap dat het niets hoeft te doen. Niets willen, niets verlangen. Voorbij de pijn is er altijd liefde die jou iets wil zeggen. Ben je bereid om te luisteren? Paul neemt je mee naar de domeinen waar illusies naar de waarheid worden gebracht. Dan is er vaak een gevoel alsof je tegen de slaap aan zit. Je slaapt niet, maar bent in een zaligmakende stilte waar je op adem mag komen. Als de geest geneest volgt het lichaam vanzelf (en niet andersom).

De healings voeren ons voorbij de dimensies van tijd en ruimte. Het effect is vaak meteen voelbaar, maar pas op termijn zul je zien wat het werkelijk heeft gedaan. Wonderen gebeuren in alle stilte.  Jij bent ál genezen. Dit weten is genezing! Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. De balans wordt hersteld, er is oneindige vrede. Er schitteren weer sterretjes in je ogen. Je gaat stralen, je ruimt op, bent happy. Je ziet het leven als een groot avontuur. Je bent geen slachtoffer, het oordelen wordt minder, het denken komt tot rust. Het verleden is voorbij en kan je niet langer raken. Je kijkt vanuit vrede omdat je weer weet wie je bent.

In deze turbulente wereld is het streven naar innerlijke vrede het verlangen waard. Bij Paul gaat het niet om sensationeel gedoe waar mensen gillend over de vloer kruipen, of waar de krukken en protheses per dozijn in de boom hangen. Dit alles gaat zonder taal en voorbij woorden. Wij maken geen beloftes. Jij, met je oneindig potentieel, bent zélf de belofte. Ook voor jou is het tijd om te doen waar je voor gekomen bent. Het uitbreiden van het licht is het enige dat werkelijk gelukkig maakt. Ben een gelukkige leerling.

Wil je meer weten? Lilian Ferru heeft een aantal boeken geschreven over haar leven met Paul en haar zoektocht om het verhaal helder te krijgen. Het boek: “Leven met het Licht aan’, gaat over je eigen grootsheid weer in eigendom nemen en juist vanuit de zelfliefde duidelijke grenzen te stellen. Begin 2019 is 'Voorbij de Horizon' verschenen. We laten de oude wereld achter, strompelen door Niemandsland, en uiteindelijk zetten de laatste stap.

Ook zijn er een aantal youtube filmpjes te bekijken, met twee interviews met Pau. Alle informatie is te vinden op deze website.
Youtube kanaal: Lilian Ferru Productions.

We bevinden ons in de driehoek Heerlen, Vlissingen, Den Bosch. Wil je erbij zijn? Kijk bij de agenda of mail naar: info@jijbenteenwonder.nl

Een enkele keer is er gelegenheid voor een privé healing. Gebruikelijk is dat de healings plaatsvinden in een kleine groep. We houden het bewust intiem. Een healing duurt ongeveer drie kwartier. Vooraf is er een introductie van Lilian. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen, waar Lilian de vertaalslag maakt voor Paul. Voor een aantal mensen (die Paul aanwijst) is er gelegenheid tot een korte ontmoeting, waarbij je een persoonlijke boodschap ontvangt. De duur van het samenzijn is ongeveer 2.5 tot 3 uur. Zorg voor gemakkelijke kleren, neem warme sokken en een plaid mee (dit geldt niet voor de zomer). Bij gelegenheid is er Heilige Vrouwen Cursus van drie maandagen achter elkaar, met maximaal zeven deelnemers.

Tot slot, een healing nog een tijd door. Het kan zijn dat je na afloop wat moe bent. Ga op tijd slapen, geef toe aan de ontspanning, en het even niet hoeven denken of doen. Zodra je reservering is genoteerd, wordt het proces al in gang gezet. Vertrouw er gewoon op dat alles ten goede gebeurt.

Als je met Paul communiceert luister dan met je hart, en niet met je oren. Liefde kijkt naar Liefde.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de starpagina van deze website.

Er komt een tijd dat je nooit meer verlies kunt ervaren en de roep van liefde duidelijk kunt horen. Er zullen dagen komen dat je danst van dankbaarheid, dat je zingt van vreugde, dat je niet meer aan wisselende stemmingen onderhevig bent, dat je het leven als overvloedig ervaart, dat je vertrouwen hebt in je medemens, dat ziekte en pijn uit je bewustzijn zijn verbannen, dat je voorbij het lichaam kunt kijken, en dat je alleen nog maar de lichtende stralen van je grootsheid kunt zien. Waarom dralen? Waarom jezelf niet tijd besparen? We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Het gaat er puur om dat alles dat jou hindert om volledig in het licht te staan ongedaan wordt gemaakt. Dat is wat Paul en zijn Galactische Vrienden doen. Het is niet nodig om te begrijpen wat er gebeurt, het gaat om de ervaring.

16602789 1384397604968375 520533248109893411 n

Stichting (i.o) ‘Jij bent een Wonder’ 
Contact: Lilian info@jijbenteenwonder.nl

 

Bekijk de interviews met Paul