Bron Bijeenkomst Vlissingen, 25 juni

Bron Bijeenkomst Vlissingen, 25 juni

Zondag, 25 juni: Bron Bijeenkomst in Vlissingen.

 

Bron Bijeenkomst
Zondagmiddag, 25 juni, Vlissingen

Zondagmiddag, 25 juni

Binnenkomst: 12:30. Aanvang 13:00 uur.
Omstreeks: 18:00  ronden we af.
Deze middag is inclusief koffie, thee, koekjes, met later op de dag een wijntje of frisdrank.
Naderhand is het napraten met een borrelplankje. 
Locatie is in Vlissingen. Na je reservering ontvang je het adres.
Parkeren is in de straat.
Plaatsen zijn beperkt. 
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goed om te weten:
Draag gemakkelijke kleren

Kijk op deze website, bij de pagina, 'Bron Bijeenkomst

Een Bron Bijeenkomst is een combinatie van korte meditatie, vergeving, opstelling, healing, ervaringen delen en samenzijn.
We laten het vanzelf ontstaan.

MEER INFORMATIE

Healing

Sinds zijn Bijna Dood Ervaring, 12 jaar geleden, heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Vanaf die tijd geeft hij healings. ‘Eén met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen.

Al is Paul in 2022 teruggekeerd naar zijn Galactische Woningwereld, de healings gaan gewoon door. Paul en zijn Lichtvrienden zijn daarbij voelbaar aanwezig. In de geest word je meegenomen naar andere bewustzijnsniveaus, waardoor je meer voeling krijgt met wie je in waarheid bent.

Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. De healing gaat over het weer in eigendom nemen van je eigen grootsheid. Jij bent zuiver bewustzijn. Vanuit de stilte, het vertrouwen, de zelfliefde, laten we ons door het goddelijke aanraken en verbinden we ons met de Bron. We nodigen de liefde uit en geven onszelf toestemming om het licht door ons heen te laten stromen. Na afloop voel jij je vrij om je pad te vervolgen.

Het nieuwe opstellen

We bevinden ons allemaal in een veld. Dat kan het familieveld zijn, het organisatieveld, het kwantumveld, het collectieve veld, en uiteindelijk het veld van de Bron. Vaak zijn we zo verstrikt in allerlei drama’s, dat de liefde en het gevoel van eenheid blokkeert. Het nieuwe opstellen is een effectieve en snelle manier om duidelijk te krijgen wat er in de onderstroom speelt. In tegenstelling tot de klassieke benadering, wordt er niets gestuurd of gefixt. Het gaat om het zien van wat verborgen is. Daarmee verandert alles.

Zodra het verborgene is gezien, kun je het niet ‘niet’ meer zien. Dan weet je opeens precies hoe het zit. Eigenlijk heb je het altijd wel geweten, maar nu komt het in je bewustzijn.  Al het liefdeloze moet ooit hersteld worden. Dan komt het veld in beweging en kan het zomaar zijn dat mensen elkaar weer nader komen, dat een organisatie weer succesvol is, of dat er een groot inzicht ontstaat, waardoor je de situatie kunt aanvaarden of gericht kunt handelen.

Bron Bijeenkomst
Er is geen reis zo boeiend en genezend dan de tocht naar binnen, waar jij jezelf leert kennen en daarmee ook de schepping. Niets is zo fijn om jezelf te ontdekken, om oude pijn te genezen, en om de liefde vrijuit te laten stromen in de veiligheid van een groep gelijkgestemden. Mensen doen alleen maar domme dingen omdat ze gewond zijn. Als de wonde is genezen, dan gebeuren er wonderen. Juist nú is het tijd dat we in versneld tempo onszelf weer in eigendom nemen, waarbij we gaan staan voor wie en wat we zijn.
Juist nú mogen we meemaken, hoe het is om naar een verhoogd bewustzijn opgetild te worden.

Een retraite gaat over afscheid nemen van oude overtuigingen, je grootsheid weer in eigendom nemen, zelfliefde en zuiver bewustzijn. We kijken naar de verstrikkingen die ons gevangen houden en gaan weer staan op de plek die ons toekomt. We gaan door de poort naar een wereld van lichtheid, waar we het verleden achter ons kunnen laten. Dan komt er een macht in ons leven waardoor we dingen kunnen doen die voorheen onmogelijk leken. Ja, ook jij hebt bestaansrecht.

Voor iedereen die klaar is voor een nieuwe toekomst en de dingen anders wil gaan doen. Voor alle mensen die kiezen voor een gelukkig leven, die blij willen zijn en innerlijke vrede willen ervaren. Voor iedereen die de diepte en de hoogte wil ontdekken en vindt dat hij recht heeft op genezing, succes en liefdevolle relaties. Voor iedereen die zich wil bevrijden van oude eden, afspraken, contracten. Voor iedereen die wil ervaren hoe het is om boven het wereldse opgetild te worden naar de lichtsferen. Voor iedereen die voorbij het verhaal wil kijken. Voor iedereen de oorzaak van een symptoom onder ogen wil komen. Voor iedereen die kiest voor zelfliefde en innerlijke vrede. Voor iedereen die van zichzelf houdt en bereid is om met een schone lei verder te gaan. Voor iedereen die in een wereld van kleinheid zijn grootsheid wil bewaken. 

Informatie
Voor meer informatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Het Bron Team

 

Tags