Heilig Vrouwen Weekend, Vlissingen

Heilig Vrouwen Weekend, Vlissingen

Van 16 tot en met zondag 18 augustus 

 

Het Heilige Vrouwenweekend is van vrijdagmiddag 16 augustus tot zondag 18 augustus.
 
Dit weekend staat in het teken van gaan staan voor waarheid, oprecht spreken, zelfliefde, inzichten, genieten, soundhealing en verbinding.Inclusief de mogelijkheid om te overnachten. 

Voor wie in de buurt van Vlissingen woont, kan deelnemen aan de vrijdag en zaterdag, zonder overnachting. Beide dagen (16 en 17 augustus) zijn van 13:00 tot 17:30 uur.
Voor wie blijft slapen is er in de avond een gezellig samenzijn. Laat je verrassen door deze unieke plek en voel je vooral welkom.

Voor meer informatie, stuur een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

......................................................................................................................................

Bron Bijeenkomst, 

Lieve jij,

Leven vanuit het besef dat je één bent met de Bron, is het enige wat werkelijk gelukkig maakt.

Wat weerhoudt ons hiervan? Het zijn veelal de oude patronen die we met ons meedragen, die ons dwarsbomen waardoor we ongelukkig worden en ja, soms zelfs ziek. Wil je gewoon je liefdevolle zelf zijn? Je waarheid spreken en voluit vanuit het hart leven? Tuurlijk wil je dat, maar hoe dan?

Wat gaat het over?

Een Bron Bijeenkomst gaat over bevrijden, verdiepen, en je herinneren dat jij heel, volmaakt en compleet bent. Ja, jij hebt bestaansrecht. Dus nemen we onszelf weer in eigendom, zodat je gaat stralen als het licht dat je bent. Deze middag is een mix van aandacht voor je lichaam en wat eventuele pijn je wil zeggen. Je bevrijdt jezelf van oude beloftes en contracten en er is aandacht voor vergeving. Vervolgens is er (blinde) opstelling, waar we snel tot de kern komen. We eindigen de middag met een blij gevoel, waardoor je op vleugels naar huis gaat. 

Je kunt elk thema, elke klacht, probleem of ziekte inbrengen. Het is misschien moeilijk te geloven, maar het is mogelijk om in korte tijd de oorzaak onder ogen te komen van iets dat jou parten speelt. Waarom wachten? Het is nú de tijd.

Dit alles gebeurt in Heerlen. In de intieme setting van ons huis en tuin, voor het haardje of onder de overkapping.
Of in Vlissingen, in de woonkamer of op het ruime dakterras.
In Vlissingen is het mogelijk om te overnachten
www.bronhuisvlissingen.com

We houden de groep bewust klein, zodat er alle aandacht is voor jou.

Elke bijeenkomst is drankjes en wat lekkers. 

 

 

Tags