Laten we dansen

Laten we dansen

We leven in een maffe tijd, waarbij steeds duidelijker de verborgen patronen zichtbaar worden. Zowel in het wereldse als ook binnen families, komt de wortel bloot te liggen.

We zien afwijzing, afstand, wantrouwen en gebroken relaties. Als de ouders van Lilian Ferru vlak na elkaar overlijden, valt het gezin uit elkaar. Het is een proces dat nu bij velen gaande is. Nog steeds heerst het idee dat er verschrikkelijke dingen gaan gebeuren als je puur jezelf bent. Lilian duikt in het familiesysteem en ontdekt dat we nog steeds in de echo van het verleden leven. Hoe is dit te keren? Wat zou liefde doen? Als het inzicht begint te dagen, kunnen we vrede sluiten met onszelf omdat aanpassen zijn betekenis heeft verloren.

Lilian vertelt ook over haar leven, met haar bijzondere man Paul. Na zijn bijna dood ervaring heeft hij kennis van het universum. ‘Eén met de Bron en niets anders!’ is de kern van zijn boodschap. Paul heeft contact met Lichtwezens en geeft healings. Juist als Lilian denkt dat het stof begint te dalen, maakt Paul kenbaar dat het voor hem tijd is om terug te keren naar zijn galactische woningwereld. Er breekt een intense wonderlijke periode aan, waarbij Paul ons de laatste ultieme les leert.

De kracht van dit boek is de heldere openhartige beschrijving van haar transformatie, dankzij het grote voorbeeld van de verlichte ziel die Paul is. Laten we onze tijd niet verspillen door onszelf te verloochenen en klein te maken. Laten we dansen in de grootse waarheid dat we één zijn met de Bron. Laten we dansen op het ritme van ons bestaan, ómdat we bestaan. Het leven zelf is een dans, een vrije expressie van het licht dat jij bent!

Lilian Ferru heeft zeven boeken geschreven, met allen een vijf sterrenwaardering op bol.com. Behalve auteur is zij oprichtster van degoednieuwskrant.nl, stichting: jijbenteenwonder.nl, en het Angelfonds. Daarnaast is Lilian organisator, filmmaker, en bestudeert ze al jaren: ‘Een Cursus in Wonderen.’

Nu verkrijgbaar bij de uitgever: www.piramidions.nl

Of bij bol.com of elke boekwinkel.

Prijs € 24,95 

Martien Kooy heeft de cover ontworpen en zoals altijd de essentie weten te pakken. www.mkdesign-it.nl

Tags