Een reis naar oneindige mogelijkheden

Een reis naar oneindige mogelijkheden

Het grote avontuur met jezelf

 

Lieve Jij,

Juist in deze vakantietijd trekken velen er op uit. Hoe fijn is het om even al het ‘moeten’ achter je te laten. Dit zijn de hoogtepunten van het jaar. Een duik in de zee, wandelen in de bergen, kamperen, en genieten van een stralende zonsondergang. Kunnen we het gevoel van vreugde en ontspanning ook vasthouden als we weer thuis zijn?

Wist je dat maar 7% van de baby’s, het geluk heeft om geboren te worden in een volmaakt gezin? Hoeveel er ook van ons gehouden wordt (of niet), zelden tref je bewuste ouders aan die de unieke gaven van de kinderen aanmoedigen. De meesten onder ons werden geboren in de symbolische woestijn. Nog voor je ademde werd je op je kop gehouden en kreeg je een klap op je billen. Dat is nog maar één dingetje. Dan is er de opvoeding en de maatschappij. Hoe vaak zijn we niet genegeerd, afgewezen, bloot gesteld aan kritiek, waarbij we veroordeeld werden om wie we zijn? Het is vaak nog niet eens opzettelijk dat de heiligheid van jouw unieke wezen geweld werd aangedaan. Feit is wel dat velen rondlopen met gevoelens van wanhoop, boosheid, en schaamte. Als we deze wonden niet helen, raken we alsmaar verder verwijderd van de herinnering aan onze goddelijke oorsprong. Dan zijn we bang dat we het verkeerd doen. We gaan pleasen, houden alsmaar rekening met de buren, en doen ons anders voor dan wie we zijn. We denken dat we klein zijn.

Het is zó belangrijk om de blinde herhaling van oude patronen te doorbreken, zodat we dit niet doorgeven aan de volgende generatie. Dat het mag stoppen bij jou. De dijk tussen ons en de Bron, bestaat uit onverwerkte emoties en herinneringen, die de oorzaak zijn van alle leed. Healing betekent het wegnemen van barrières. Met elk sprietje inzicht in wie je werkelijk bent, leren we zwemmen in de enorme uitgestrektheid van onze mogelijkheden. Als je eenmaal de totale zelfliefde ontdekt, verandert alles. Als de wonde is genezen, dan gebeuren er wonderen. Wonderen die er altijd zijn, maar die je opeens kunt zien.   

Dat is wat er gebeurde, tijdens de laatste retraite. Aanraken, durven kijken en voelen wat er in je leeft, je steeds meer openen voor de waarheid van wie je werkelijk bent. Ja, jij bent liefde, maar liefde is niet lief. Liefde is kracht. Dan gooien we alle New Age ideeën over positief denken overboord en laten we onze stem horen. We worden allemaal aangespoord door een innerlijk verlangen om de Bron te kennen en om ons te verenigen met ons diepste wezen. Hoe verder we van de heelheid raken, hoe meer we verdwalen, hoe ongelukkiger we worden. De kosmische impuls drijft ons echter steeds richting de waarheid. Ja, jij bent één bent met de Bron en niets anders! Dat is wat Paul ons leert. De healings gaan gewoon door, want ook jij hebt recht op vrijheid, liefde, rust.

Hoe mooi het vaak aan de buitenkant uitziet, velen voelen zich afgesneden van hun diepere Zelf. Ze leven in een toestand van kosmisch geheugenverlies en weten niet meer wie ze werkelijk zijn. Wat ik heb gezien is dat door de aanraking van ons ware wezen, we de ander kunnen aanraken vanuit het licht dat we zijn. Dan is er openheid, troost, waardoor de groep zich manifesteert als een enorme lichtzuil. Het gevoel van vervreemding verdwijnt. Niets zo mooi dan dat er ruimte ontstaat voor de fonkelende straal die jij bent.  

Dan is het elke dag vakantie. Dan durf jij jezelf te laten zien, omdat je op een rots staat. Als het verleden voorbij is, kan de toekomst beginnen. Ondertussen zijn we in het nu, terwijl we een duik nemen in het zwembad, of een ijsje eten op een terras. Healing betekent dat we onszelf ontdekken. Het is een proces van herinnering, waarin we contact leggen met onze heelheid. Genezing is het terugvinden van onze ware aard. Het is een reis naar de oneindige mogelijkheden in ons dagelijkse leven. Dit is het grootste avontuur met jezelf. Hiervoor ben je op aarde gekomen.

Voel je welkom,

Veel liefs, Lilian

Healing: Op zondag 11 september is er healing, geheel in de geest van Paul. Deze middag zal anders zijn dan je gewend bent. We verbinden ons eerst met ons Ware Wezen, vervolgens met de groep, pas dan laten we ons meenemen op een galactische reis, waarbij je opgetild wordt naar het domein waar jij je herinnert dat je één bent met de Bron.

Retraite: Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober, is er een tweedaagse retraite voor vrouwen. Deze retraite is een verrassingspakket, met uiteraard een healing. Je gaat kwetsuren genezen, je grootsheid ervaren, de liefde ontdekken, je zintuigen prikkelen en het verleden opschonen. Deze retraite is bestemd voor vrouwen die hun eigen heiligheid en kracht weer in eigendom willen nemen. Voor meer informatie: stuur een mailtje.

Let op: de locatie is gewijzigd en is niet meer in Brunssum, maar in Heerlen – in de Tempel van Paul. Bij je aanmelding ontvang je het adres. Reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt.

Reserveren en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tags