De geboorte van de nieuwe mens (video)

De geboorte van de nieuwe mens (video)

Het is alles of niets

Lieve Jij,
 
Afgelopen zondag was de tweede healing, sinds het overgaan van Paul. Ik had geen idee wat me te wachten stond.

Weten dat de ‘dood’ niet bestaat, is iets heel anders dan je man vanuit een andere dimensie om je heen te voelen. Ik, als zijn ambassadeur, kan hem natuurlijk uitnodigen, maar wie zegt dat hij ook daadwerkelijk komt? Hoe dom van mij om hieraan te twijfelen.
 
Zoals altijd is deze middag gefilmd. Ik heb dagen getwijfeld of ik het wel of niet zou plaatsen. Dat Paul zo voelbaar aanwezig is, maakt me blij maar ook verdrietig. Ik geef er aan toe en laat mezelf zien. Hoe vaak verbergen we onze tranen achter een masker van zelfbeheersing? Waarom zijn we zo bang om onze emoties te tonen? Ik had natuurlijk fragmenten eruit kunnen monteren, maar dan klopt het verhaal niet meer, omdat ik dan mezelf censureer. Het alles of niets.
 
Als ik me hervat vertel ik over het bewustzijn en hoe het is om door je hersenen te zakken. Het lichaam is in het bewustzijn, in plaats van dat het bewustzijn in het lichaam is. Ik kan niet meer op de oude manier denken. Na twaalf jaar training in: ‘Een Cursus in Wonderen’, is het onmogelijk om welke affirmatie dan ook nog te herhalen. Ik bevind me in het tijdloze, alomvattende niets. Ik kan het niet eens uitleggen. Ik weet niet eens hoe ik me ‘gedragen’ moet. Ik doe maar wat en ondertussen laat ik het eeuwige door me heen stromen.
 
Deze middag gaat ook over onze aftandse ideeën om ‘goed mens’ te willen zijn. Je bent spiritueel, je vergeeft, je toont begrip, en waar nodig red je de wereld. Laat ik je verzekeren dat de behoefte om goed te doen, vooral gebaseerd is op het verlangen dat er van je wordt gehouden. Als ik me maar uitsloof, dan vindt iedereen me vast aardig. Dit is ‘old school,’ gebaseerd op gedateerde overtuigingen. Het heeft ook met onthechten te maken. De nieuwe mens is vrij van alle verlangens. Het is een heel proces om tot dat besef te komen. Liefde maakt geen aanspraken en koestert ook geen grieven. Ja, maar ik heb toch gelijk! Vast wel, maar wat heb je eraan? Van mij mag iedereen alle gelijk van de wereld krijgen. Word er maar gelukkig mee.
 
In mijn nieuwe boek: ‘Laten we dansen’, vertel ik over de oude wereld, waar we nog leven vanuit de aangeleerde patronen. Maar ook over de nieuwe wereld, waar we de kosmische dans van het leven dansen. Ondertussen gaan, hoe wonderlijk ook, de healings van Paul gewoon door. Sterker nog: het is krachtiger dan ooit. Dit is niet in woorden te vatten. Dit moet je zelf meemaken, wil je een idee krijgen over hoe het galactische veld werkt. Paul, deze liefdevolle verlichte ziel, die mijn leven verlichtte met zijn aanwezigheid en waar ik zoveel van heb geleerd, is nog altijd bij ons. Alle aanwezigen hebben dit ervaren.
 
Kan ik aanvaarden wat is? Ja, soms. En ondertussen kijk ik naar een bloem, waar een zonnestraal op schijnt. Ik zie paarse blaadjes met in het hart kleine gele sprietjes die oplichten, en ik verdwijn in het moment. Dan is er even niets, behalve het besef dat ik leef en beweeg in volmaakte heiligheid en alles om me heen ook. Dit is het ogenblik dat de nieuwe mens wordt geboren.
 
Ik heb het filmpje toch geplaatst. In de verbondenheid zijn er geen privé gedachten. Dan kan ik het ook net zo goed aan jou laten zien.

Liefs, Lilian
 
Op zondagmiddag, 10 april, is er gelegenheid om samen te komen en om je te verbinden met Paul. We laten de middag vanzelf ontstaan. Met een introductie, een healing, en een samenzijn met gelijkgestemden. Dit is goddelijke tijd, kijk bij de agenda. 


Het boek: ‘Laten we dansen’, is rechtstreeks te bestellen via de uitgever: www.piramidions.nlwww.jijbenteenwonder.nl of bij elke boekhandel.
De cover is ontworpen door creatieve duizendpoot Martien Kooy, www.mkdesign-it.nl


Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.   
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Tags