Het leven is eeuwig (video)

Het leven is eeuwig (video)

Het leven is eeuwig (video)

 

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Meld je aan op de voorpagina van deze website.

 

Lieve Jij,

Wie zouden we zijn als we geloofden dat het leven eeuwig is? Wie zou je zijn, als elk concept aan ‘dood’ uit je bewustzijn zou zijn gewist? Hoe zou je leven, als je wist dat je niet kan sterven? Wie zou je zijn, als je enkel het onveranderlijke licht in jezelf zou aanvaarden?

Wat als we ons niet meer laten misleiden? Wat als we alle verhalen, die ons zijn aangepraat, verwerpen. Wat als we alleen nog maar de waarheid accepteren? Dan sta je op een rots in plaats van op drijfzand. Niemand hoeft jou te vertellen wie en wat je bent.

Zondag was er een healing met Paul en zijn Lichtvrienden. Misschien denk je wel dat ik niet helemaal spoor als ik dit zeg, toch zijn ze er. Is er dan niets veranderd, sinds zijn aardse vertrek? Jawel, de healing is intenser. Waar normaal iedereen z’n eigen ervaring heeft, hadden we nu dezelfde soort sensaties, waarbij er vooral tussen de kruin en het voorhoofd werd gewerkt. Bij sommigen was er ook iets met de nek, waardoor alles opeens veel krachtiger ging stromen. Tegenwoordig is het ‘een tandje bij’, zoals Paul dat in wielrenner- taal zou zeggen.  

Zoals altijd is er gefilmd. Deze middag is voor mij het ultieme bewijs dat het bewustzijn oneindig is. Hier eindigt het sprookje van de dood, want in de geest is alles verbonden. Paul en ik zijn nog steeds een eenheid, waardoor ik hem kan uitnodigen om te komen. Dat het dan ook werkelijk gebeurt, gaat wat mij betreft voorbij het wonder.

We zijn één met de Bron. Als de werkelijke betekenis van deze woorden tot je doordringt, dan stopt het zoeken. Dan is het onmogelijk om nog bang te zijn, omdat je eindelijk jezelf hebt gevonden.

Hoe meer ik uit mijn hersenen zak, hoe meer ik besef dat ik niet een lichaam ben. Als je niet je lichaam bent, wat ben je dan? Dan ben ik het eeuwige leven dat zich met het eeuwige leven verbindt. Zo is het ook met Paul en zijn Lichtvrienden. Zij verbinden zich met ons, omdat alleen de eenheid alle ideeën over afgescheidenheid opheft.

We hebben het zondag allemaal mogen meemaken. Na de healing zijn er vele getuigenissen. Omdat de microfoon te ver af staat, zijn er maar twee fragmenten die ik kon gebruiken voor deze video. Toch is het voldoende voor een indruk. De hele opname ademt de sfeer van Paul uit. Je hoeft niet eens hoog sensitief te zijn, om dat op te pikken.

Het is de kosmische universele vrijheid waar we van mochten proeven, die ons omringden, en ons optilden naar andere dimensies. Dat we werkelijk zonder beperking zijn, wil ik graag met jou delen, opdat ook jij je herinnert dat het licht in jou woont. Hoe kan, wat de Bron heeft geschapen, sterven? Dat zou toch absurd zijn. Met dit besef wordt elke leugen naar de waarheid gebracht. Dat betekent dat ook jij je in de geest kunt afstemmen met een dierbare die de overgang heeft gemaakt. Ook jij kunt voorbij de voorbij de sluier gaan.

Wat als het concept ‘dood’ niet strookt met de universele wetten van leven? Dan moeten alles opnieuw bezien. Ik ben blij dat ik hierover mag vertellen.  

Video: ‘Het leven is eeuwig’, met nog niet eerder vertoonde beelden van Paul.

Liefs, Lilian

 

 

Tags